Sonic Mania

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Headcannon & PagodaWest Games en uitgegeven door SEGA

  8.5

  Sonic Mania Artikelen

  PlayStation Plus games juni 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Juni is aangebroken en dat betekent dat de E3 voor de deur staat, maar ook dat er weer een PSPlus update is. Zoals altijd geeft Sony PS4 bezitters met een PSPlus abonnement twee gratis games. Ook deze maand staan er weer twee mooie titels klaar. Dit zijn de PlayStation Plus games juni 2019!

  Top 10 beste Nintendo Switch eShop games - Het beste van de eShop!

  Nu dat de Nintendo Switch meer dan een jaar oud is, heeft het systeem zichzelf bewezen. Nintendo Switch eShop games zijn er dan ook in overvloed. Tijd om de top 10 beste Nintendo Switch eShop games op een rijtje te zetten!

  Tien goedkope Nintendo Switch eShop games ter ere van het eenjarig jubileum

  Hiep hiep, hoera! Onze favoriete hybride console bestaat sinds dit weekend één jaar. Het perfecte moment om de eShop in te duiken. Gelukkig zijn er genoeg goedkope Nintendo Switch eShop games te vinden om de verjaardag van Nintendo's recente platform uitgebreid te vieren. In deze special duiken we dieper de Nintendo eShop in!

  De vijf meest kleurrijke games van dit moment!

  Wie is nou niet dol op, je oogballetjes trakteren op mooie games met gave graphics en vooral veel mooie, felle kleuren.In dit artikel bekijken we daarom de top vijf meest kleurrijke games van dit moment, enjoy!

  Sonic Mania Review - Terug naar de klassieke Sonic!

  Als je aan SEGA denkt, denk je aan Sonic. Het is al jaren zo. Maar een nieuwe game rondom de supersnelle blauwe egel ontbrak de afgelopen tijd. Nu is hij er weer met Sonic Mania. Je leest in deze Sonic Mania review hoe de egel het ervan af brengt!

  Sonic Mania Nieuws

  Sonic the Hedgehog game bekendgemaakt door SEGA

  Dit weekend werd er op SXSW bekendgemaakt dat er een nieuwe Sonic the Hedgehog game in ontwikkeling is. SEGA liet dit weten via het ontwikkelteam van de game, met als hoofd-ontwikkelaar Takashi Iizuka. Er zijn verder geen beelden van de Sonic film naar buiten gebracht.

  Miljoen Sonic Mania sales wordt gevierd met Sonic Mania Plus release

  De keuze om Sonic Mania aan te schaffen wordt wordt met een enorme sprint gemaakt. SEGA maakt bekend dat de egel al op meer dan een miljoen consoles rond rent. SEGA gebruikt dit succes als opzetje naar de Sonic Mania plus release.

  Sonic Mania PC versie kan niet offline gespeeld worden

  Steam gebruikers zijn vereist om in te loggen om de Sonic Mania PC versie te spelen. De ontwikkelaars hebben de fout opgemerkt, en zijn momenteel bezig om dit te verhelpen.

  Sonic Mania trophies bevatten geen platinum en goud

  De lijst met Sonic Mania trophies is beschikbaar gekomen. De game zal geen platinum en gouden trophies bevatten. Sonic Mania is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Switch.

  Sonic Mania release gelekt via trailer

  De mogelijke Sonic Mania release is gelekt. Dat bleek uit een trailer die op de Steam pagina werd gepost. Volgens de trailer verschijnt de game op 15 augustus.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.