Sonic: Lost World Artikelen

  Top 10 beste 3DS budget games van dit moment

  Waar je eerder al kon lezen over budget games voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch, is het nu de beurt aan de Nintendo 3DS om aandacht te krijgen. Want ook op Nintendo’s populaire handheld zijn er genoeg goede, goedkope games te vinden. Daarom stellen wij de top 10 beste 3DS budget games voor je samen.

  Nintendo eShop Update: Zelda, LEGO en Sonic

  Sinterklaas is in het land, maar dat betekent niet dat je jezelf dan geen cadeautjes meer mag geven. Misschien een toffe download voor je 3DS of Wii U?

  Sonic: Lost World (Nintendo 3DS) Review

  Niet alleen verschijnt Sonic: Lost World op de Wii U. Ook komt de blauwe egel met opvallend kapsel naar de 3DS. Wederom gebeurt dit onder de titel Lost World, al is er niet sprake van exact dezelfde game als op de Wii U, en dat is maar goed ook.

  Sonic: Lost World (Wii U) Review

  Hij is blauw en vliegensvlug, vol van passie, vol van haat. Hij zal en moet Dr. Eggman en diens aanhangers zien te stoppen. Zijn naam is Sonic. Welkom in zijn wereld: Lost World. We hebben te maken met een gloednieuw avontuur dat slechte Sonic games uit het verleden totaal laat verbleken.

  Nintendo eShop Update: Sonic en Urban Champion

  Donderdag! Nog een dagje en het is weekend. Hoogste tijd dus om alvast wat games op je 3DS en/of Wii U te downloaden voor deze twee dagen. Vooral als je van de Erinaceus europaeus houdt.

  Sonic: Lost World Nieuws

  Sonic: Lost World DLC voegt Zelda- en Yoshi-levels toe

  Nintendo heeft gisteren, tijdens haar Nintendo Direct aflevering, bekendgemaakt dat de supersonische blauwe egel Sonic hulp krijgt van twee geliefde franchises. Sonic: Lost World krijgt namelijk Yoshi en Zelda geïnspireerde levels.

  Sonic: Lost World krijgt deze week gratis demo

  Vorige maand kwam Sonic: Lost World uit voor de Wii U en de Nintendo 3DS. Wil je de game met de blauwe egel proberen? Dan heb je geluk, aangezien deze week Sonic: Lost World een gratis demo krijgt.

  Sonic: Lost World uitgesteld naar 29 oktober

  Sonic: Lost World is in Amerika een paar dagen uitgesteld. De game komt niet op 22 oktober uit, maar op 29 oktober. In Nederland kunnen we 18 oktober met de game aan de slag.

  Sonic: Lost World Deadly Six editie onthuld

  Sonic: Lost World komt in oktober naar de Wii U en 3DS. Voor de Wii U krijgen gamers de keuze uit een normale editie of de speciale Deadly Six editie die uitgever SEGA vandaag heeft aangekondigd.

  SEGA hoopt dat Sonic Wii U een boost kan geven

  Jurgen Post, president bij SEGA Europe, maakt zich zorgen over de slechte verkoop van de Wii U, maar hoopt dat Sonic: Lost World het tij kan keren.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.