Sonic Generations Nieuws

  Original Xbox backwards compatibility games onthuld door Microsoft

  De kogel is door de kerk. Er komen nieuwe original Xbox games naar de Xbox One toe. Via Xbox Backwards Compatibility brengt Microsoft 19 klassiekers naar de huidige generatie toe. De original Xbox backwards compatibility games komen later deze maand naar de consoles van Microsoft toe.

  Project Sonic 2017 aangekondigd met eerste trailer

  SEGA heeft tijdens de viering van het 25-jarige bestaan van haar blauwe egel op San Diego Comic Con kenbaar gemaakt dat er in de zomer van 2017 een nieuwe game komt. Project Sonic 2017, zoals het nu genoemd wordt, werd getoond middels een eerste trailer, die bovenaan de pagina te zien is.

  Modders brengen Sonic Unleashed naar de PC

  Een aantal fans heeft Sonic Unleashed naar de PC gebracht. De game is nu al te downloaden als modificatie voor Sonic Generations.

  Sonic Team wil een totaal nieuwe Sonic 3D voor next-gen

  Het maken van een totaal nieuwe Sonic the Hedgehog voor de volgende generatie consoles is iets dat ontwikkelaar Sonic Team wel ziet zitten. Voornamelijk met het oog op het 3D-perspectief in de franchise, die nog altijd niet erg aanslaat bij gamers.

  Sonic Generations Casino Nights Pinball DLC is onderweg naar Steam

  Mensen die Sonic Generations op Steam aangeschaft hebben kunnen voor een laag prijsje binnenkort pinball spelen met de bekende egel in de hoofdrol.

  Lijst met levels in Sonic Generations gelekt

  De volledige lijst met levels die we zullen gaan zien in Sonic Generations is gelekt. Dat gebeurde kort nadat gisteren de demo van Sonic Generations beschikbaar werd. De demo werd vrijgegeven omdat Sonic gisteren zijn twintigste verjaardag vierde.

  Sonic is vandaag 20 geworden en geeft ons Sonic Generations demo cadeau

  De beroemdste egel ter wereld, Sonic the Hedgehog, brengt een downloadbare demo uit van Sonic Generations ter ere van zijn verjaardag.

  SEGA: 'Wii U lanceert in voorjaar/zomer van 2012'

  Een marketing executive van SEGA hint naar een mei tot juli 2012 release richtlijn voor Nintendo's nieuwe Wii U console.

  Sonic Generations verschijnt ook op de 3DS

  Sonic wordt twintig en iedereen moet het geweten hebben. Precies daarom zal Sonic Generations in november ook voor de 3DS verschijnen, en dat met extra content.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.