Sonic Generations Artikelen

    Xbox Games with Gold maart 2020 - Wat speel jij deze maand?

    Maart roert zijn staart. Wat mogen we verwachten van deze maand? Krijgen we een lekker zonnetje of gaat het weer waaien? Eén ding weten we zeker: Microsoft geeft ons deze games in maart cadeau. Dit zijn de Xbox Games with Gold games voor maart 2020.

    Top 5 beste Sonic games - Waar moet Sonic Forces aan tippen?

    SEGA werkt nu aan Sonic Forces, voormalig getiteld Project Sonic. Een mooie gelegenheid om eens te kijken naar eerdere Sonic games. Van welke titels kan deze nieuwe Sonic game nog wel iets leren? Je leest onze top 5 beste Sonic games.

    De 25 beste 3DS games

    Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

    Nintendo eShop Update: Toki Tori 2 en Dungeons & Dragons

    Het weer zit niet echt mee de laatste dagen, waardoor het een goed idee is om lekker op de bank te kruipen met een Wii U-controller of een 3DS in je hand. Je hoeft niet zeiknat te worden, want je hoeft niet naar de winkel voor leuke games. Die kun je ook deze week weer gewoon downloaden in de eShop.

    Sonic Generations Review

    Eerder gingen we al aan de slag met Sonic Generations voor de consoles. Maar het kon natuurlijk niet uitblijven: ook de beroemde blauwe egel moest zijn opmars maken op Nintendo’s laatste handheld, de 3DS. Het is tijd voor Sonic Generations, wordt het een game om van te gaan houden of toch niet?

    Sonic Generations Review

    Sinds een aantal dagen ligt Sonic Generations in de schappen. Maar of SEGA Sonic daarmee weer definitief op de kaart zet is natuurlijk nog maar de vraag. Met meerdere impressies achter de rug hadden we al een aardig beeld van de game, maar kan de uiteindelijke versie ons bekoren?

    Sonic Generations Preview

    De Sonic games die de laatste paar jaar op de consoles verschenen zijn eigenlijk allemaal om te huilen. De vaart aan goede games is er dan ook al een tijdje uit, maar daar lijkt met Sonic Generations verandering in te komen. Zoef!!!

    Sonic Generations Preview

    SEGA haalt dit najaar weer ieders favoriete egel uit de kast voor een nieuw avontuur. De laatste jaren rent Sonic sneller dan ooit, resulterend in tientallen games. Gamers zijn de SEGA mascotte daardoor een beetje moe. Sonic Generations moet deze gamers weer wakker schudden. Wij hebben een paar levels gespeeld en of wij daar wakker bij bleven of dat het slaapverwekkend was, lees je hier.

    Sonic Generations Preview

    Sonic the Hedgehog, iedereen kent ‘m, al is het maar van naam. Sonic is een van de oudste gamekarakters en vierde vorige week alweer zijn twintigste verjaardag. De blauwe egel maakte eens zijn debuut op de SEGA Mega Drive, die velen van jullie vast nog wel ergens op zolder hebben staan onder een dikke laag stof. Na een reeks Sonic games die niet bepaald een succes waren probeert SEGA het nu opnieuw met Sonic Generations.

      © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.