Sonic Generations

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Dimps en uitgegeven door SEGA

  8

  Sonic Generations Artikelen

  Xbox Games with Gold maart 2020 - Wat speel jij deze maand?

  Maart roert zijn staart. Wat mogen we verwachten van deze maand? Krijgen we een lekker zonnetje of gaat het weer waaien? Eén ding weten we zeker: Microsoft geeft ons deze games in maart cadeau. Dit zijn de Xbox Games with Gold games voor maart 2020.

  Top 5 beste Sonic games - Waar moet Sonic Forces aan tippen?

  SEGA werkt nu aan Sonic Forces, voormalig getiteld Project Sonic. Een mooie gelegenheid om eens te kijken naar eerdere Sonic games. Van welke titels kan deze nieuwe Sonic game nog wel iets leren? Je leest onze top 5 beste Sonic games.

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  Nintendo eShop Update: Toki Tori 2 en Dungeons & Dragons

  Het weer zit niet echt mee de laatste dagen, waardoor het een goed idee is om lekker op de bank te kruipen met een Wii U-controller of een 3DS in je hand. Je hoeft niet zeiknat te worden, want je hoeft niet naar de winkel voor leuke games. Die kun je ook deze week weer gewoon downloaden in de eShop.

  Sonic Generations Review

  Eerder gingen we al aan de slag met Sonic Generations voor de consoles. Maar het kon natuurlijk niet uitblijven: ook de beroemde blauwe egel moest zijn opmars maken op Nintendo’s laatste handheld, de 3DS. Het is tijd voor Sonic Generations, wordt het een game om van te gaan houden of toch niet?

  Sonic Generations Nieuws

  Original Xbox backwards compatibility games onthuld door Microsoft

  De kogel is door de kerk. Er komen nieuwe original Xbox games naar de Xbox One toe. Via Xbox Backwards Compatibility brengt Microsoft 19 klassiekers naar de huidige generatie toe. De original Xbox backwards compatibility games komen later deze maand naar de consoles van Microsoft toe.

  Project Sonic 2017 aangekondigd met eerste trailer

  SEGA heeft tijdens de viering van het 25-jarige bestaan van haar blauwe egel op San Diego Comic Con kenbaar gemaakt dat er in de zomer van 2017 een nieuwe game komt. Project Sonic 2017, zoals het nu genoemd wordt, werd getoond middels een eerste trailer, die bovenaan de pagina te zien is.

  Modders brengen Sonic Unleashed naar de PC

  Een aantal fans heeft Sonic Unleashed naar de PC gebracht. De game is nu al te downloaden als modificatie voor Sonic Generations.

  Sonic Team wil een totaal nieuwe Sonic 3D voor next-gen

  Het maken van een totaal nieuwe Sonic the Hedgehog voor de volgende generatie consoles is iets dat ontwikkelaar Sonic Team wel ziet zitten. Voornamelijk met het oog op het 3D-perspectief in de franchise, die nog altijd niet erg aanslaat bij gamers.

  Sonic Generations Casino Nights Pinball DLC is onderweg naar Steam

  Mensen die Sonic Generations op Steam aangeschaft hebben kunnen voor een laag prijsje binnenkort pinball spelen met de bekende egel in de hoofdrol.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.