Sonic Forces Nieuws

  Zijn de PlayStation Plus games voor maart gelekt?

  Microsoft heeft al laten weten welke gratis titels Xbox One-eigenaren in maart kunnen spelen, maar de gratis PlayStation Plus games zijn nog onbekend. Mogelijk is daar nu verandering in gekomen door een advertentie.

  Sonic Forces kopen - Nu in de aanbieding voor 24,99

  De tijd is net zo snel voorbij gevlogen als de blauwe egel Sonic zelf. Zijn meest recente titel, Sonic Forces, is alweer een paar maandjes oud. Het spel is inmiddels in prijs gedaald en de komende tijd nog goedkoper bij bol.com. Wil je Sonic Forces kopen, dan is dit een goed moment om dat te doen!

  Nieuwe Sonic racegame komt er wellicht aan

  Er zijn sterke geruchten over een nieuwe Sonic racegame. Deze geruchten komen van de Duitse website spindash die met heeft gesproken met een bedrijf genaamd Zappies.

  Sonic Forces DLC verwijst naar Sanic meme

  De recent uitgekomen game Sonic Forces krijgt al een update met gratis Sonic Forces DLC. Spelers kunnen nu een ‘Sanic’ t-shirt downloaden als kledingstuk voor hun Sonic Forces personage.

  Sonic Forces release met launch trailer

  Naar aanleiding van de Sonic Forces release heeft SEGA een launchtrailer van het spel uitgebracht. De trailer toont voornamelijk gameplay en een grote vijand van Sonic.

  Sonic Forces gameplay video uitgebracht

  Er is een nieuwe Sonic Forces gameplay video uitgebracht. Dit toont het Casino Forest level. Sonic Forces komt 7 november beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

  Sonic Forces DLC bevat Shadow the Hedgehog

  Alhoewel de game nog moet uitkomen, is wel alvast de eerste Sonic Forces DLC bekendgemaakt. Deze maakt het mogelijk om als Sonics rivaal Shadow te spelen.

  Sonic Forces trailer toont nieuwe feature

  SEGA heeft vandaag een nieuwe Sonic Forces trailer uitgebracht. In de trailer is een nieuwe feature te zien waarmee je je personage kunt aanpassen.

  Geannuleerde Sonic skateboardgame duikt op

  Er zijn beelden van een Sonic skateboardgame opgedoken. De beelden werden op Youtube gezet. Ontwikkelaar Vision Scape werkte aan de game.

  Sonic Forces trailer toont klassieke gameplay

  De nieuwe Sonic Forces trailer toont klassieke gameplay. SEGA postte de video op haar kanaal. Het is de eerste gameplay die de klassieke gameplay in de game laat zien.

  Sonic Forces reveal trailer laat gameplay zien

  De Sonic Forces reveal trailer is uit. In de trailer rent Sonic door een vernietigde stad. Het is de eerste gameplay trailer van Sonic Forces sinds zijn aankondiging.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.