Sonic Forces Artikelen

  PlayStation Plus games voor maart 2020 bekend

  Het lekte gisteren al via de Poolse PlayStation site, maar nu is het officieel. De PlayStation Plus games voor maart 2020 zijn bekend. Deze maand krijgen we wat minder games dan afgelopen maand, maar dat mag de pret niet drukken. Wat spelen we deze maand?

  10 toffe dieren in games - Voor hen is dierendag een beetje specialer

  Het is vandaag dierendag! Dat betekent dat onze vrolijke huisdieren weer dat ene beetje extra aandacht verdienen. Hier op XGN is dat niet anders, want wij houden ook van dieren. Daarom zetten tien toffe dieren in games voor je op een rij. We trappen af met:

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  Reageer en Win - Xenoblade Chronicles 2 Switch controller en Sonic Forces!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven een Nintendo Switch controller weg in het teken van Xenoblade Chronicles 2. Hiernaast geven wij ook de Switch en PS4 versies weg van Sonic Forces. Wil jij kans maken op deze prijzen? Bekijk dan de video en doe mee!

  Sonic Forces Review - Green Hills kent pieken en dalen

  Naast het 2D avontuur Sonic Mania, dat van ons een dikke 8.5 heeft gekregen, is de snelheidsduivel ook terug met een nieuw 3D-verhaal. De ontwikkelaars van het officiële SEGA Sonic Team hebben overduidelijk hun best gedaan om een hybride van Generations en Colours in elkaar te flansen. Of dit gelukt is, vind je terug in de Sonic Forces review!

  Wallpaper Pick november met Call of Duty en Justice League

  De afgelopen maand kwamen er al een hoop goede games en films uit, maar de maand november heeft ook zeker een hoop leuks te bieden! Om je voor te bereiden, kun je hier alvast je achtergrond weer even bijwerken met de nieuwste wallpapers. Kies er nu eentje uit de Wallpaper Pick november!

  5 Tokyo Game Show games waar we meer van willen zien

  Over een paar weken begint de Tokyo Game Show weer en dat is het moment voor veel uitgevers om met hun games voet in Japanse grond neer te zetten. Wij bespreken de tofste Tokyo Game Show games!

  Sonic Forces gameplay modi op een rijtje [Gespeeld op gamescom 2017]

  Het 25-jarig bestaan van Sonic is niet iets waar lichtvoetig over gedaan wordt. Maar liefst twee gloednieuwe games zijn in de armen genomen. Het nog vers in het geheugen gegrifte Sonic Mania en de moderne Sonic Forces moeten er voor fans een mooi jaar van maken. Vooral deze laatste weet reeds spannende Sonic Forces gameplay modi neer te zetten.

  Top 5 beste gamescom 2017 games volgens Jimmy

  Oh jongens toch, wat hadden we er toch weer een zin in om aan de gang te gaan met de aankomende games! Tijdens E3 voelde ik mij als een vis in de vijver, maar mocht ik het anderhalve maand later nog eens dunnetjes over doen. Wat de beste titels waren? Dat lees je in mijn persoonlijke top 5 beste gamescom 2017 games!

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  Sonic Forces features om in de gaten te houden [Gespeeld op E3 2017]

  De favoriete blauwe egel krijgt die najaar niet één maar zelfs twee nieuwe titels op zijn naam. Deze kilometervreter gaat in zijn nieuwe 3D-avontuur pure snelheid tegemoet om Eggman en kornuiten een koekje van eigen deeg te geven. Maar hoe dit in zijn werking gaat, wordt uitgelegd in de Sonic Forces features.

  Top 5 beste Sonic games - Waar moet Sonic Forces aan tippen?

  SEGA werkt nu aan Sonic Forces, voormalig getiteld Project Sonic. Een mooie gelegenheid om eens te kijken naar eerdere Sonic games. Van welke titels kan deze nieuwe Sonic game nog wel iets leren? Je leest onze top 5 beste Sonic games.

  Nintendo Switch Launch Games - Deze krijg je op launch (en daarna)

  Het is bijna zo ver. De Nintendo Switch komt op 3 maart uit en brengt gloednieuwe games naar de nieuwe console van Nintendo. Welke games kunnen we verwachten? Wij zetten in een overzicht alle Nintendo Switch launch games waar je in de toekomst mee aan de slag kunt gaan!

  Naar deze toffe Nintendo Switch games kijken jullie het meest uit!

  Er wordt meer en meer duidelijk over de nieuwste console van Nintendo. Zo worden ook steeds meer toffe Nintendo Switch games bevestigd die na de release hun verschijning gaan maken. In de poll van vorige week vroegen we jullie naar welke toffe Nintendo Switch games jullie het meest uitkijken.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.