Sonic Forces

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Sonic Team en uitgegeven door SEGA

  6.5

  Sonic Forces Artikelen

  10 toffe dieren in games - Voor hen is dierendag een beetje specialer

  Het is vandaag dierendag! Dat betekent dat onze vrolijke huisdieren weer dat ene beetje extra aandacht verdienen. Hier op XGN is dat niet anders, want wij houden ook van dieren. Daarom zetten tien toffe dieren in games voor je op een rij. We trappen af met:

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  Reageer en Win - Xenoblade Chronicles 2 Switch controller en Sonic Forces!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven een Nintendo Switch controller weg in het teken van Xenoblade Chronicles 2. Hiernaast geven wij ook de Switch en PS4 versies weg van Sonic Forces. Wil jij kans maken op deze prijzen? Bekijk dan de video en doe mee!

  Sonic Forces Review - Green Hills kent pieken en dalen

  Naast het 2D avontuur Sonic Mania, dat van ons een dikke 8.5 heeft gekregen, is de snelheidsduivel ook terug met een nieuw 3D-verhaal. De ontwikkelaars van het officiële SEGA Sonic Team hebben overduidelijk hun best gedaan om een hybride van Generations en Colours in elkaar te flansen. Of dit gelukt is, vind je terug in de Sonic Forces review!

  Wallpaper Pick november met Call of Duty en Justice League

  De afgelopen maand kwamen er al een hoop goede games en films uit, maar de maand november heeft ook zeker een hoop leuks te bieden! Om je voor te bereiden, kun je hier alvast je achtergrond weer even bijwerken met de nieuwste wallpapers. Kies er nu eentje uit de Wallpaper Pick november!

  Sonic Forces Nieuws

  Sonic Forces kopen - Nu in de aanbieding voor 24,99

  De tijd is net zo snel voorbij gevlogen als de blauwe egel Sonic zelf. Zijn meest recente titel, Sonic Forces, is alweer een paar maandjes oud. Het spel is inmiddels in prijs gedaald en de komende tijd nog goedkoper bij bol.com. Wil je Sonic Forces kopen, dan is dit een goed moment om dat te doen!

  Nieuwe Sonic racegame komt er wellicht aan

  Er zijn sterke geruchten over een nieuwe Sonic racegame. Deze geruchten komen van de Duitse website spindash die met heeft gesproken met een bedrijf genaamd Zappies.

  Sonic Forces DLC verwijst naar Sanic meme

  De recent uitgekomen game Sonic Forces krijgt al een update met gratis Sonic Forces DLC. Spelers kunnen nu een ‘Sanic’ t-shirt downloaden als kledingstuk voor hun Sonic Forces personage.

  Sonic Forces release met launch trailer

  Naar aanleiding van de Sonic Forces release heeft SEGA een launchtrailer van het spel uitgebracht. De trailer toont voornamelijk gameplay en een grote vijand van Sonic.

  Sonic Forces gameplay video uitgebracht

  Er is een nieuwe Sonic Forces gameplay video uitgebracht. Dit toont het Casino Forest level. Sonic Forces komt 7 november beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.