Sonic Boom: Shattered Crystal

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Big Red Button Entertainment & Sanzaru Games en uitgegeven door SEGA

  3

  Sonic Boom: Shattered Crystal Artikelen

  De 10 grootste game flops aller tijden - Falen is ook een kunst

  De grootste angst van ontwikkelaars is dat hun game flopt. Begrijpelijk, want als je jaren besteedt aan een game wil je graag dat 'ie goed beoordeeld wordt, of in ieder geval gespeeld! Helaas is dit lang niet altijd het geval, en zijn sommige fiasco's verdoemd tot de vergetelheid. Maar vandaag worden ze opgerakeld, in deze 10 grootste game flops!

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  De top 5 slechtste games van 2014

  Het leven gaat niet altijd over rozen, en hoewel een een heleboel toffe games zijn uitgekomen in 2014 zijn de schappen ook weer gevuld met genoeg bagger voor de gemiddelde bouwplaats. Dus zonder nog langer te wachten zijn hier de top 5 slechtste games van 2014!

  Sonic Boom Rise of Lyric Review - Ronduit slecht

  ‘De slechtste Sonic game ooit!’ Zo wordt Sonic Boom Rise of Lyric bestempeld door verschillende media. Kan het echt zo erg gesteld zijn met onze favoriete blauwe egel, of overdrijft iedereen gewoon? Je kunt het lezen in onze Sonic Boom Rise of Lyric review.

  Sonic Boom Preview - Snelheidsduivel in meervoud

  Onze blauwe snelheidsduivel is terug van weggeweest en komt nu richting de Nintendo 3DS gerold in Sonic Boom: Shattered Crystal. Na het verrassend leuke Sonic: The Lost World kijken we erg uit naar een nieuw deel in de Sonic-franchise.

  Sonic Boom: Shattered Crystal Nieuws

  Sonic Boom slechtst verkochte Sonic game - Doodsteek voor Sonic?

  Sonic Boom is de slechtst verkochte Sonic game, zo laat SEGA weten.Toch gaat het zo slecht nog niet met SEGA, Alien Isolation verkoopt daarentegen wel heel goed. Hoe gaat het nu met SEGA?

  Sonic Boom Rise Of Lyric glitches - uitgespeeld binnen een uur

  YouTube-gebruiker Paraxade0 heeft Sonic Boom Rise Of Lyric glitches gebruikt om de game binnen een uur uit te spelen. In de video is te zien hoe hij door middel van glitches grote delen van de game overslaat.

  Sonic Boom Rise Of Lyric glitch laat je oneindig hoog springen

  Assassin's Creed Unity is niet de enige game met hilarische glitches, Sonic Boom Rise Of Lyric heeft er ook kaas van gegeten. Met een glitch kan grote delen van de game overgeslagen worden.

  Sonic Boom Rise Of Lyric bevat nu al bugs

  De nieuwste Sonic game, Sonic Boom: Rise Of Lyric is nog niet uit, maar er zijn nu al bugs in gevonden.

  Sonic Boom voor Wii U op nieuwe screenshots

  Sonic Boom is de nieuwste game van de blauwe egel. Volgende maand moet het spel op de Wii U uitkomen. Vandaag verschenen er enkele nieuwe screenshots.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.