Sonic & All-Stars Racing Transformed

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Sumo Digital en uitgegeven door Sumo Digital

  8.5

  Sonic & All-Stars Racing Transformed Artikelen

  Beste kersttruien voor geeks

  Kerst is razendsnel onderweg en tijdens kerst zijn er twee soorten mensen die van kerst houden (ja degenen die er niet van houden, laten we voor nu buiten beschouwing). De mensen die zo van kerst houden dat ze zichzelf opdoffen en de mensen die zoveel van kerst houden dat ze zichzelf voor schut zetten met abominaties die wij “trui” noemen. Dit zijn de beste kersttruien voor geeks.

  Xbox Live Gold Games juni 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Het zonnetje heeft ons de afgelopen dagen al flink verwend. Maar Microsoft kan er ook wat van. In de Xbox Live Gold games juni 2018 update krijgen we namelijk een paar toptitels voorgeschoteld. Lees snel verder welke games dat precies zijn!

  Top 5 beste kartgames - Racen naar plaats 1

  In de loop van de jaren zijn er een hoop kartgames uitgekomen. Van de meeste grote franchises zijn de personages wel eens in een kart gestapt. Dit zijn de 5 beste kartgames.

  Top 5 beste Sonic games - Waar moet Sonic Forces aan tippen?

  SEGA werkt nu aan Sonic Forces, voormalig getiteld Project Sonic. Een mooie gelegenheid om eens te kijken naar eerdere Sonic games. Van welke titels kan deze nieuwe Sonic game nog wel iets leren? Je leest onze top 5 beste Sonic games.

  Sonic & All-Stars Racing Transformed Review

  Sonic is een jeugdheld die in zijn volwassen leven moeilijk zijn draai heeft kunnen vinden. Zijn dagen als snelheidsracer te voet leken geteld. In 2010 stapte hij daarom in de racewagen, met verrassend positieve resultaten. Nu is hij toe aan zijn tweede race en is de grote vraag: scheurt Sonic nogmaals de verwachtingen voorbij?

  Sonic & All-Stars Racing Transformed Nieuws

  Gratis Xbox Live Gold games juni bekendgemaakt

  De gratis Xbox Live Gold games juni zijn bekend gemaakt. Over twee dagen kan je aan de slag met deze vier gratis games voor de Xbox One en Xbox 360.

  Sonic Artbook aangekondigd voor zijn 25ste verjaardag

  Sonic is dit jaar alweer 25 jaar geworden en om dat te vieren komt Cook & Becker met een Sonic Artbook. Het boek bevat naast concept-art ook promotiemateriaal uit de geschiedenis van de blauwe egel.

  SEGA Mega Drive classic console maakt ook zijn terugkeer

  Nintendo kondigde vorige week haar 'nieuwe' mini NES classic edition aan. Dat is ook voor SEGA niet onopgemerkt gebleven, want er is een SEGA Mega Drive classic console beschikbaar gesteld voor pre-order, weliswaar niet van het bedrijf zelf, maar toch.

  Nieuwe Sonic game aangekondigd door Sonic team

  Het Sonic team, hoe kan het ook anders, heeft een nieuwe Sonic game aangekondigd. Dit gebeurde op de 25e verjaardag van de blauwe egel. Daarnaast werd er bevestigd dat er een film met de snelheidsduivel in de hoofdrol.

  Jaarlijkse Sonic-film mogelijk in de planning

  SEGA is mogelijk in gesprek met Sony Pictures om de mogelijkheden van een jaarlijkse Sonic-film te bekijken. Dat meldt de website Deadline althans.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.