Sonic Adventure 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Sonic Adventure 2 Artikelen

  PlayStation Store Update - NiGHTS Into Dreams... en Sonic Adventure 2

  Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Sonic Adventure 2 Nieuws

  Sonic Adventure 2 en NiGHTS Into Dreams... nu verkrijgbaar op Xbox Live

  Ontwikkelaar SEGA heeft twee van zijn games opnieuw uitgebracht op Xbox Live, te weten Sonic Adventure 2 en NiGHTS Into Dreams...

  NiGHTS Into Dreams en Sonic Adventure 2 HD-remakes voorzien van releasedatum

  SEGA heeft de twee HD-remakes van Sonic Adventure 2 en NiGHTS Into Dreams... voorzien van een releasedatum. Volgende maand zullen de twee titels hun intrede maken in de virtuele winkel.

  SEGA onthult Sonic Adventure 2

  Er gingen al geruchten over een nieuwe Xbox Live Arcade en PlayStation Network titel van de blauwe egel en SEGA bevestigt deze geruchten nu. De uitgever heeft namelijk Sonic Adventure 2 aangekondigd als downloadbare game voor zowel Sony's als Microsofts console.

  Sonic Adventure 2 mogelijk op weg naar PSN en XBLA

  Het spel Sonic Adventure 2 dook op de website Xbox.com op, maar werd al snel verwijderd. Het is dus mogelijk dat we een remake kunnen verwachten van deze Dreamcast klassieker.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.