SOMA

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Frictional Games en uitgegeven door Frictional Games

  SOMA Artikelen

  PlayStation Plus games december 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Sony heeft de PlayStation Plus games voor de laatste maand van het jaar bekendgemaakt. In deze maand vol feestdagen geeft Sony ons twee dikke PlayStation 4 titels en nog een stel andere games om van te smullen. Dit is de PlayStation Plus update van december 2018!

  Top 10 beste walking simulators - Nordic walking voor gevorderden

  Het is soms verleidelijk om in een spel in een auto te stappen en van A naar B te scheuren, maar dan mis je vaak de prachtige omgeving. Er ook games die je dwingen twee benen te gebruiken zodat je wel tijd hebt om de wereld te aanschouwen. Die vind je terug in deze top 10 beste walking simulators!

  De 5 engste horror games van 2015 - zenuwslopend goed!

  In 2015 zijn we verwend met talloze toffe titels. Daartussen zaten de nodige games om je bloed te doen stollen. Lees hier wat de 5 engste horror games van 2015 zijn!

  SOMA Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Soma op Xbox One aangekondigd

  De psychologische horrorgame Soma uit 2015 komt naar de Xbox One. Het spel is afkomstig van ontwikkelaar Frictional Games, dat veel faam vergaarde met haar hit Amnesia: The Dark Descent.

  SOMA release is erg dichtbij - game is bijna af

  Mensen die uitkijken naar de nieuwe SOMA release hoeven niet lang meer te wachten. De game is op dit moment bijna klaar, met nog maar een week aan nieuwe content-ontwikkeling te gaan.

  SOMA E3 trailer toont nieuwe horrorbeelden

  De SOMA E3 trailer is op YouTube verschenen. De beelden tonen de nieuwe sci-fi horrorgame van ontwikkelaar Frictional Games.

  Sci-fi horror SOMA aangekondigd voor PS4 en PC

  Indie ontwikkelaar Frictional Games uit Zweden, bekend van Amnesia: The Dark Descent, kondigt een nieuwe science fiction horrorgame aan, genaamd SOMA. Afgelopen drie jaar is er hard aan de game gewerkt en naast een release op de PC, komt de game ook naar de PlayStation 4.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.