Sniper Elite V2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Shooter, third-person shooter & tactische shooter

  Gemaakt door Rebellion en uitgegeven door 505 Games & Rebellion

  5.0

  Sniper Elite V2 Artikelen

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Geweld in video games - De meest gewelddadige momenten

  Games zijn gewelddadig, daarom vinden de meeste mensen games zo leuk. Gewoon dingen doen, die je in het echt niet kan/mag doen. Sommige games zijn een stuk gewelddadiger dan andere. Daarom hier een lijstje met de meest gewelddadige momenten in games. Want ja, er zit flink wat geweld in video games.

  PlayStation Store Update - Demo Sly Cooper & Skyrim: Hearthfire

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Sniper Elite V2 Review

  Gamers zijn klaar voor een terugkeer van de Tweede Wereldoorlog in spelvorm. Althans, dat stelt Steve Hart van Rebellion. Waarop de producent van de Britse studio deze uitspraak baseerde, zei hij er niet bij. Hoe dan ook: wat de beste man vertelt kan zeker kloppen. De laatste jaren is de game-industrie volgestampt met shooters die zich in de (verre) toekomst afspelen. Rebellion ruikt bloed en komt daarom met Sniper Elite V2, de opvolger van de third-person shooter die in 2005 voor PC, PS2 en Xbox uitkwam.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Spetteren en snipen

  Het is weer donderdag; het is weer Xbox Live Update-dag! Deze week gaan we snipen, oorlogje spelen en lekker spetteren. Genoeg te doen, dus.

  Sniper Elite V2 Nieuws

  Sniper Elite 5 release en Nintendo Switch versie in de maak

  Sniper Elite 3 en Sniper Elite V2 zullen dit jaar nog naar de Nintendo Switch komen. Rebellion laat dit weten in een trailer voor de Switch-versie. Sniper Elite V2 zal ook een remaster krijgen voor PC en console. Verder is Sniper Elite 5 in de maak met een verwachte release in 2020.

  Drie nieuwe Xbox One Backwards Compatibility games aangekondigd

  De lijst met Xbox One Backwards Compatibility games wordt steeds groter. Vandaag zijn er namelijk weer drie nieuwe games aangekondigd: Far Cry 2, Sniper Elite V2 en Driver San Francisco.

  Sniper Elite verkoop bedraagt 10 miljoen in 10 jaar

  De Sniper Elite verkoop heeft een opmerkelijke mijlpaal bereikt. In de tien jaar die sinds de release van het eerste deel (2005) zijn verstreken, zijn er 10 miljoen exemplaren van de sniperfranchise verkocht. Dat meldt ontwikkelaar Rebellion.

  Sniper Elite V2 tijdelijk gratis op Steam

  Sniper Elite V2 is momenteel gratis te downloaden voor de PC via Steam. Dit om de release van Sniper Elite 3 op 27 juni aanstaande te vieren.

  Grote Sniper Elite aankondiging volgende week

  Volgens ontwikkelaar Rebellion mogen we volgende week een grote aankondiging verwachten omtrent de Sniper Elite franchise. Dit maakt de studio bekend middels een persbericht.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.