Sniper Elite: Nazi Zombie Army

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie & shooter

  Gemaakt door Rebellion en uitgegeven door Rebellion

  7.5

  Sniper Elite: Nazi Zombie Army Artikelen

  De top 5 beste zombiegame uitbreidingen en spin-off's

  Zombies zullen nooit uitsterven! Althans, in de fictieve werelden die op het scherm afspelen dan, want in het echt bestaan zombies natuurlijk niet. Nu zijn er een aantal games die zonder zombies door het leven gaan, maar daar hebben sommige producenten verandering in gebracht met DLC! Dit zijn de beste zombiegame uitbreidingen/spin-off's!

  Sniper Elite: Nazi Zombie Army Review

  De wereld wordt overspoeld door zombies en jij moet als overlevende de ondoden van je af schieten. Het is een bekend verhaal dat al tientallen keren in een game is geïmplementeerd. Toch kiest ontwikkelaar Rebellion voor die formule en komt met Sniper Elite: Nazi Zombie Army.

  Sniper Elite: Nazi Zombie Army Nieuws

  Sniper Elite verkoop bedraagt 10 miljoen in 10 jaar

  De Sniper Elite verkoop heeft een opmerkelijke mijlpaal bereikt. In de tien jaar die sinds de release van het eerste deel (2005) zijn verstreken, zijn er 10 miljoen exemplaren van de sniperfranchise verkocht. Dat meldt ontwikkelaar Rebellion.

  Release Sniper Elite: Nazi Zombie Army trilogie bekend

  De Sniper Elite V2-spin-offs Nazi Zombie Army 1 en 2, alsmede het nieuw aangekondigde derde deel, verschijnen in februari 2015 voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Dat blijkt uit een listing op de Duitse website van webwinkel Amazon.

  Grote Sniper Elite aankondiging volgende week

  Volgens ontwikkelaar Rebellion mogen we volgende week een grote aankondiging verwachten omtrent de Sniper Elite franchise. Dit maakt de studio bekend middels een persbericht.

  Sniper Elite: Nazi Zombie Army naar consoles

  Sniper Elite: Nazi Zombie Army is een spin-off van de Sniper Elite serie. Normaal gesproken komen de titels alleen voor de PC uit. Ontwikkelaar Rebellion zegt nu ook met een console-versie van de game bezig te zijn.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De aanbiedingen van de Steam Summer Sale zijn weer veranderd, dus het is tijd voor een update! We brengen jullie op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en natuurlijk de door de community uitgekozen aanbieding.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.