Sniper Elite 3: Ultimate Edition

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & Switch

  Genres: Shooter, first-person shooter, third-person shooter & tactische shooter

  Gemaakt door Rebellion en uitgegeven door 505 Games

  7

  Sniper Elite 3: Ultimate Edition Artikelen

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Sniper Elite 3 Ultimate Editon Review - Buitenkansje voor een toffe bundel

  Sniper Elite 3 Ultimate Edition, de remake van Sniper Elite 3 is uit voor de PlayStation 4. Grofweg een jaar geleden kwam de sniper-game al uit voor alle belangrijke consoles. Nu is het tijd voor een Ultimate Edition met vele extra's en alle eerder verkregen DLC.

  Sniper Elite 3: Ultimate Edition Nieuws

  Sniper Elite 5 release en Nintendo Switch versie in de maak

  Sniper Elite 3 en Sniper Elite V2 zullen dit jaar nog naar de Nintendo Switch komen. Rebellion laat dit weten in een trailer voor de Switch-versie. Sniper Elite V2 zal ook een remaster krijgen voor PC en console. Verder is Sniper Elite 5 in de maak met een verwachte release in 2020.

  Xbox One VR in de maak?

  Volgens de officiële E3 website zou ook Microsoft met een nieuwe Virtual Reality techniek komen. Hoewel het bedrijf ook al de Hololens in de maak heeft, zou het nu ook Xbox One VR aan het maken zijn.

  Sniper Elite verkoop bedraagt 10 miljoen in 10 jaar

  De Sniper Elite verkoop heeft een opmerkelijke mijlpaal bereikt. In de tien jaar die sinds de release van het eerste deel (2005) zijn verstreken, zijn er 10 miljoen exemplaren van de sniperfranchise verkocht. Dat meldt ontwikkelaar Rebellion.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.