Sniper Elite 3

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter, third-person shooter & tactische shooter

  Gemaakt door Rebellion & 505 Games en uitgegeven door 505 Games

  7.5

  Sniper Elite 3 Artikelen

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  De top 5 beste games van 2014 volgens Stefan Stuursma

  Stefan is een jongen die vol passie zich overal op stort. Voetballen? Prima, hij móet winnen. Al houdt hij er wel een gebroken neus aan over als een tegenstander een schijnbeweging maakt. Gamescom? Stefan moet mee! Ja, onze Stefan steekt zijn liefde voor games niet onder stoele en banken en presenteert hier zijn top 5 van 2014!

  Wekelijkse Xbox Live Update - Dure DLC en een bijzondere jacht

  Vechtgames, kaartspellen, dure free-to-playgames en een... jachtgame? Het komt allemaal voorbij in deze Wekelijkse Xbox Live Update!

  Uitslag: WIN Sniper Elite 3 voor de PS3, PS4, en Xbox 360

  Vorige week kon je kans maken op Sniper Elite 3 voor een platform naar keuze, en je hoeft niet meer in spanning te wachten, want vandaag maken wij de uitlsag van de prijsvraag bekend!

  Sniper Elite 3 Review

  Schieten met een geweer is iets dat niet onbekend is in de wereld van de games. Tientallen titels laten je rondrennen met mobiele moordwapens, maar slechts een fractie van die games focust zich op schieten van lange afstand. Laat Sniper Elite 3 nou net een game zijn waarin je als sluipschutter de hoofdrol vertolkt.

  Sniper Elite 3 Nieuws

  Sniper Elite 5 release en Nintendo Switch versie in de maak

  Sniper Elite 3 en Sniper Elite V2 zullen dit jaar nog naar de Nintendo Switch komen. Rebellion laat dit weten in een trailer voor de Switch-versie. Sniper Elite V2 zal ook een remaster krijgen voor PC en console. Verder is Sniper Elite 5 in de maak met een verwachte release in 2020.

  PlayStation Now games downloaden kan vanaf deze week

  Normaal gesproken worden games gestreamd wanneer je ze speelt via PlayStation Now. Vanaf deze week is de nieuwe downloadfunctie beschikbaar, waardoor het spel naar je lokale opslag wordt gedownload. Sony geeft de fans waar ze om hebben gevraagd, namelijk PlayStation Now games downloaden.

  Nieuwe PlayStation Now games toegevoegd aan database

  Er zijn negen nieuwe PlayStation Now games toegevoegd aan de database van de game streamingdienst. Alle negen games kwamen eerder al uit voor de PS3.

  Sniper Elite verkoop bedraagt 10 miljoen in 10 jaar

  De Sniper Elite verkoop heeft een opmerkelijke mijlpaal bereikt. In de tien jaar die sinds de release van het eerste deel (2005) zijn verstreken, zijn er 10 miljoen exemplaren van de sniperfranchise verkocht. Dat meldt ontwikkelaar Rebellion.

  Sniper Elite 3 DLC laat spelers Winston Churchill redden

  Rebellion heeft een nieuwe DLC voor de tactische shooter Sniper Elite 3 uitgebracht. In tegenstelling tot het vermoorden van Hitler - wat in vorige Sniper Elite-games gebeurde - moeten spelers nu de voormalig Britse premier Winston Churchill redden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.