Snake Pass

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Sumo Digital en uitgegeven door Sumo Digital

  8

  Snake Pass Artikelen

  Koningsdag 2018 - De tien beste Nederlandse games

  Het is Koningsdag. Iedereen viert dit op een andere manier. Als gamers tonen wij ons nationalisme door de tien beste Nederlandse games op een rijtje te zetten.

  Rare game controls - Check deze 5 gekke games!

  Veel games als shooters of RPG’s hebben al snel dezelfde game controls. Maar er zijn enkele titels die dit een tikkeltje anders doen. Of het nou om onbeheersbare personages gaat of om de keuze van de knoppen, dit zijn de meest rare game controls.

  5 toffe Nintendo Switch games - Zelda uitgespeeld, wat nu?

  De Nintendo Switch is al meer dan een maand uit en de meeste Switch bezitters hebben ook elk hoekje en gaatje van Hyrule verkend in The Legend of Zelda Breath of the Wild. Hoog tijd voor een nieuwe game om te spelen dus, maar welke? In deze special zetten wij vijf toffe Nintendo Switch games voor je op een rij.

  Snake Pass Review - Een glibberige platformer

  De 3D platformer is een comeback aan het maken. Misschien wel de origineelste nieuwe platformer komt van Sumo Digital. In deze game kruipen spelers in de huid van de slang Noodle die de speler door soms pittige puzzellevels heen moet leiden. Of deze titel sssuper is kan je lezen in deze Snake Pass review.

  Nintendo Switch Launch Games - Deze krijg je op launch (en daarna)

  Het is bijna zo ver. De Nintendo Switch komt op 3 maart uit en brengt gloednieuwe games naar de nieuwe console van Nintendo. Welke games kunnen we verwachten? Wij zetten in een overzicht alle Nintendo Switch launch games waar je in de toekomst mee aan de slag kunt gaan!

  Snake Pass Nieuws

  Kleurrijke game Snake Pass releasedatum bekend

  Snake Pass heeft een releasedatum gekregen. Op 29 maart zal de game voor zowel de pc, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch verkrijgbaar zijn.

  Nieuwe Nintendo Switch games aangekondigd

  Op het eerste gezicht leek de lijst met Nintendo Switch games niet zo groot. Maar eigenlijk wordt de line-up met games met de dag uitgebreider. Vandaag zijn er wederom een aantal nieuwe Nintendo Switch games aangekondigd!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.