SMITE

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Massive multiplayer & strategie

  Gemaakt door Hi-Rez Studios en uitgegeven door Hi-Rez Studios

  8

  SMITE Artikelen

  Xbox Live Gold Games juni 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Het zonnetje heeft ons de afgelopen dagen al flink verwend. Maar Microsoft kan er ook wat van. In de Xbox Live Gold games juni 2018 update krijgen we namelijk een paar toptitels voorgeschoteld. Lees snel verder welke games dat precies zijn!

  Beste PS4 free to play games - gratis spelplezier

  Free to play games zijn hip en happening. Natuurlijk is er Fortnite, maar er is veel meer leuks te vinden in de PlayStation Store. Dus hier is de beste PS4 free to play games.

  Top 10 beste gratis Steam games - Gratis games van goede kwaliteit

  Gratis games zijn geliefd door iedereen, ook door Steamgebruikers. Daarom hebben wij een lijst met gratis Steam games samengesteld. Hierin benoemen wij games als Trove, Path of Exile en Warframe. De games verschillen van MMO’s tot tank games.

  SMITE PS4 codes - claim hier jouw code voor de alpha!

  De SMITE alpha gaat binnenkort van start. Wil jij de alpha ook spelen, dan heb je geluk. Wij mogen namelijk SMITE PS4 codes weggeven voor de alpha! Je kan hier een code claimen!

  De 10 tofste E3 cosplay

  Gaming en cosplay gaan hand in hand, zo ook op de E3. Hoewel cosplay lang niet zo populair is als op bijvoorbeeld een Gamescom en niet eens lichtelijk in de buurt komt bij de Comic-Con, hebben wij toch een leuke selectie van de 10 tofste E3 cosplay voor jullie. Cosplay fans, geniet!

  SMITE Nieuws

  Gratis Xbox Live Gold games juni bekendgemaakt

  De gratis Xbox Live Gold games juni zijn bekend gemaakt. Over twee dagen kan je aan de slag met deze vier gratis games voor de Xbox One en Xbox 360.

  Smite patch brengt nieuwe skins met zich mee

  De nieuwe Smite Patch staat helemaal in het teken van de feestdagen. Met de nieuwe patch kun je Geb verkleden als sneeuwpop.

  Smite PS4 open beta heeft releasedatum

  Er zijn een groot aantal MOBA's op de markt. Denk hierbij aan Dota 2, League of Legends en Heroes of the Storm. MOBA's op de console zijn wel schaars en daar weet ontwikkelaar Hi-Rez Studios op in te spelen door de Smite PS4 open beta uit te brengen.

  Smite World Championship 2016 gewonnen door Epsilon

  Het Smite World Championship 2016 is gewonnen door Epsilon eSports. In de finale wist het team te winnen van tegenstander Enemy eSports. Epsilon heeft de hoofdprijs van een half miljoen dollar weten binnen te slepen met de overwinning.

  SMITE op Xbox One gelanceerd - nu gratis in Xbox Store

  Game-ontwikkelaar Hi-Rez Studios heeft vandaag de MOBA-game SMITE op Xbox One gelanceerd. De game is vanaf nu als gratis (free-to-play) game te downloaden in de Xbox Store.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.