Skylanders Trap Team

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Wii U & Mobile

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Toys for Bob en uitgegeven door Activision Blizzard

  9

  Skylanders Trap Team Artikelen

  Top 10 beste cadeaus voor feestdagen 2014 (10-30 euro)

  Zit jij alweer met je handen in het haar omdat je niet weet wat je het beste kunt vragen aan Sinterklaas of de kerstman? Geen probleem, XGN schiet te hulp! Wij zetten tien vette cadeaus van 10 tot 30 euro voor je op een rijtje.

  Skylanders Trap Team Review

  Ze zijn schattig, stoer en onweerstaanbaar: Skylanders. Deeltje vier ligt in de winkels in de vorm van Skylanders Trap Team. De formule is hetzelfde als anders, maar fris aangekleed doordat schurken nu good guys kunnen worden. Hé, dat klinkt leuk!

  Skylanders Trap Team - alles wat je moet weten

  Skylanders Trap Team ligt vandaag in de winkels, het nieuwe deel in de (financieel) succesvolle serie van Activision Blizzard. Een game, aangevuld door poppetjes en een portaal, wat houdt de game nou eigenlijk in? Je leest het natuurlijk hier.

  Skylanders Trap Team Preview - Vang ze allemaal!

  Met Disney Infinity heeft Skylanders een enorme concurrent erbij gekregen. De franchise van Toys for Bob moet daarom met hun volgende titel wel iets heel speciaals doen, willen ze de leider blijven in het fysieke-poppetjes-digitaal-tot-leven-wekken genre. Het resultaat is Skylanders: Trap Team, waarmee wij tijdens de Gamescom alvast even aan de slag gingen.

  De speelbare games op Gamescom 2014

  Gamescom komt eraan! Het belangsrijkste voor jullie is natuurlijk om te weten welke games jullie kunnen spelen op de beursvloer. Bij dezen dus een overzicht van alle grote games die speelbaar zijn op Gamescom voor de consument.

  Skylanders Trap Team Nieuws

  Skylanders Trap Team elementen Light en Dark aangekondigd

  Activision kondigt twee nieuwe Skylanders Trap Team elementen aan. De twee Trap Masters, Knight Mare en Knight Light, zorgen voor veel vernieuwing in de game.

  Skylanders - Wat zouden kinderen als slechterik doen?

  Skylanders is populair onder oudere spelers, maar vooral jonge kinderen gaan helemaal los in de fantasierijke wereld. Daarom werden kinderen in de Skylanders kast gevraagd wat zij zouden doen als zij voor één dag een superheld of slechterik konden zijn.

  Skylanders Trap Team is nu verkrijgbaar voor meerdere platformen

  Skylanders Trap Team ligt vanaf vandaag officieel in de winkels. De game is multiplatform gelanceerd: op de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Wii U en 3DS. Voor het eerst is de game beschikbaar voor iPad, Kindle Fire en Android tablets.

  Nieuwe info Skylanders Trap Team voor 3DS

  Activision heeft nieuwe informatie gegeven over Skylanders Trap Team voor de Nintendo 3DS. De game krijgt exclusieve slechterikken, en maakt gebruik van de vele mogelijkheden van de handheld.

  Kaos Doom Challenge voor Skylanders Trap Team

  Skylanders Trap Team krijgt een nieuwe spelmodus genaamd Kaos Doom Challenge. De modus draait om de slechterik Emperor Kaos die hordes vijanden op je afstuurt die jij moet zien te verslaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.