Skylanders Swap Force

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii & Wii U

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door Vicarious Visions en uitgegeven door Vicarious Visions

  8.5

  Skylanders Swap Force Artikelen

  Win - Skylanders Paas Toys prijsvraag

  Het is alweer bijna Pasen. Dit betekent natuurlijk dat je eieren gaat zoeken, lekkere paasontbijtjes gaat eten en misschien wel Skylanders gaat spelen. We horen je denken; "Skylanders spelen?" Ja, inderdaad. Speciaal voor Pasen komen er speciale Skylanders paas Toys. Als jij deze wilt winnen, dan is er goed nieuws. Wij mogen ze weggeven in deze speciale Skylanders Paas Toys prijsvraag!

  Xbox One launch titels - het volledige overzicht

  De Xbox One komt 5 september uit in Nederland. XGN zet de games die gelijk op de launchdatum beschikbaar zijn in een handig overzicht op een rijtje! Genoeg te gamen, zo blijkt!

  Aflevering 2: Arie VS TheKing77NL

  Het is donderdag en dus is er een nieuwe 'Arie VS' van Badaboom. Dit keer neemt Arie Koomen het op tegen YouTuber TheKing77NL en zijn 'minions' met Skylanders Swap Force voor de Xbox 360.

  Overzicht van de Xbox One launch games

  Het is zover. Sinds vandaag is Xbox One zowel in Amerika, het Verenigd Koninkrijk als diverse landen in Europa te koop. Wat zijn de launchgames?

  De PlayStation 4 launchgames - Het complete overzicht

  Vanaf 29 november ligt de PlayStation 4 ook bij ons in de winkels. Dan zijn er meteen een heleboel mooie games beschikbaar. In dit uitgebreide artikel nemen we ze allemaal met je door.

  Skylanders Swap Force Nieuws

  Skylanders - Wat zouden kinderen als slechterik doen?

  Skylanders is populair onder oudere spelers, maar vooral jonge kinderen gaan helemaal los in de fantasierijke wereld. Daarom werden kinderen in de Skylanders kast gevraagd wat zij zouden doen als zij voor één dag een superheld of slechterik konden zijn.

  Nieuwe Skylanders wordt in april onthuld

  Het lijkt erop dat het nieuwste deel in de Skylanders-reeks op 23 april aangekondigd zal worden. Dan organiseert uitgever Activision namelijk een media-evenement in New York.

  Skylanders in beeld en cijfers

  Skylanders heeft inmiddels een aantal bekende games waarbij je fysieke figuren koopt om daarna in de game mee te spelen. Deze figuren zet je op een plateau dat registreert welke het is. Hierna kun je er digitaal mee spelen.

  Nieuwe Skylanders door originele ontwikkelaar

  De nieuwste Skylanders-game zal gemaakt worden door Toys for Bob. De ontwikkelaar was ook verantwoordelijk voor de eerste twee delen van de serie, genaamd Skylanders: Spyro's Adventure en Skylanders: Giants.

  PlayStation en Skylanders populairste op Markplaats

  De PlayStation 3 en 4 zijn de meest gebruikte zoektermen qua gameconsoles op de Nederlandse advertentiewebsite Marktplaats.nl in 2013. De Skylanders-serie heeft de meest gezochte games op zijn naam staan op de site. Dat meldde Marktplaats gisteren in een persbericht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.