Skylanders SuperChargers

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Wii U & Mobile

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Vicarious Visions en uitgegeven door Activision

  9

  Skylanders SuperChargers Artikelen

  Win - Skylanders Paas Toys prijsvraag

  Het is alweer bijna Pasen. Dit betekent natuurlijk dat je eieren gaat zoeken, lekkere paasontbijtjes gaat eten en misschien wel Skylanders gaat spelen. We horen je denken; "Skylanders spelen?" Ja, inderdaad. Speciaal voor Pasen komen er speciale Skylanders paas Toys. Als jij deze wilt winnen, dan is er goed nieuws. Wij mogen ze weggeven in deze speciale Skylanders Paas Toys prijsvraag!

  Top 5 beste Wii U games van 2015

  De Wii U koop je maar voor één ding: de toffe exclusives die erop uitkomen. Daarom zetten wij de top 5 beste Wii U games van 2015 op een rijtje in deze special.

  Top 10 beste kids games van 2015 - Game plezier voor jong en oud

  We hebben dit jaar een grote lijst van toffe games zien langskomen, die voor jong en oud de moeite waard zijn. Voor de jonge gamers onder ons hebben we hier de top 10 beste kids games van 2015 opgesteld.

  XGN Game Awards 2015 - De nominaties per categorie

  Binnenkort kunnen jullie allemaal stemmen op de XGN Game Awards 2015. Je kunt hier een hoop toffe prijzen mee winnen, dus schroom niet en breng je stem uit! De verschillende games waar je op kan stemmen, evenals de verschillende categorieën vind je in dit overzicht.

  Top 5 beste Black Friday Nintendo deals

  Het is morgen alweer officieel tijd voor Black Friday, de dag van flinke kortingen. Er zijn genoeg goede game deals onthuld voor dit weekend en ook Nintendo mag zeker niet ontbreken. Lees hier de top 5 beste Black Friday Nintendo deals.

  Skylanders SuperChargers Nieuws

  Skylanders Superchargers iOS versie nu verkrijgbaar

  De Skylanders Superchargers iOS versie is nu te downloaden. Je kunt nu op je Apple apparaat naar keuze aan de slag met Skylanders Superchargers.

  Nintendo gamescom 2015 line-up bekendgemaakt

  Nintendo's line-up voor gamescom is bekendgemaakt via een post op NeoGAF. Op het forum staat niet alleen de complete Nintendo gamescom 2015 line-up wat betreft games, maar ook andere bezienswaardigheden.

  Skylanders Nintendo amiibo karakters in beeld - E3 EXCLUSIEF

  Bowser en Donkey Kong staan te trappelen om de wereld van Skylanders onveilig te maken. Op de E3 in Los Angeles kregen wij als eersten de kans om de nieuwe figuurtjes op de foto te zetten. Bekijk hier de Skylanders Nintendo amiibo karakters.

  Nintendo amiibo in Skylanders SuperChargers

  Twee Amiibo zullen bruikbaar zijn in de versies van Skylanders SuperChargers. De amiibo in Skylanders zijn unieke versies van Nintendo-personages: Turbo Charged Donkey Kong en Hammer Slam Bowser.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.