Skate 3

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Simulatie, sport & skateboarden

  Gemaakt door EA Black Box en uitgegeven door EA Black Box

  8.5

  Skate 3 Artikelen

  10 E3 2018 games die we graag willen zien

  Er zijn genoeg E3 2018 games waarvan we graag meer willen zien, maar er zijn ook games waarvan niet zeker is of ze überhaupt wel op E3 zullen zijn. Vandaar deze E3 2018 games die nog niet zijn bevestigd, maar die we heel graag aangekondigd zien!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  5 redenen waarom we Skate 4 willen - Een geweldige subcultuur

  Skate 3 en zijn voorgangers waren erg toffe gamers, hetzelfde geldt voor de Tony Hawk serie. Inmiddels is het al weer even geleden dat de laatste skateboarding game is uitgebracht, is het daarom niet tijd voor een nieuwe? Check het in onze 5 redenen waarom we Skate 4 willen.

  10 Toffe game bugs die de ervaring leuker maken

  Bugs kunnen een game behoorlijk verpesten, maar ze kunnen ook zorgen voor grappige momenten die zeker het delen waard zijn. Wij hebben 10 toffe game bugs opgezocht die gamen een stuk leuker maken.

  Skate 3 Review

  Na het eerste deel in 2007, gevolgd door deel twee in 2009, worden we door EA nu getrakteerd op het derde deel in de Skate-serie. We trokken onze skateschoenen aan, zetten onze DC-pet op en stapten op het skateboard. Maar vinden we het voor de derde keer nog wel leuk of waren twee Skate-games genoeg?

  Skate 3 Nieuws

  EA lijkt stekker te trekken uit Skate-franchise

  De Skate-franchise heeft jarenlang veel fans vermaakt, maar 2010 kwam het laatste deel in de serie uit en sindsdien is er geen vervolg aangekondigd. EA lijkt de franchise nu helemaal te laten vallen, want de uitgever heeft haar rechten op het handelsmerk niet verlengd.

  Meer Xbox 360 klassiekers binnenkort Xbox One X enhanced

  Microsoft heeft laten weten dat er nog drie Xbox 360 games naar de Xbox One X zullen komen, namelijk Skate 3, Mirror's Edge en Gears of War 3. Deze titels zullen worden toegevoegd aan de intussen al enorme lijst Xbox One X enhanced games.

  Skate 4 aankondiging blijkt gebaseerd op niets

  Fans van de Skate serie hebben al jaren gewacht om meer te horen over de Skate game. Aan het begin van deze week leek daar verandering in te komen dankzij een tweet van de EA Community Manager. Nu blijkt dat de game helemaal niet onze kant op komt en dus moeten we nog wachten op een officiële Skate 4 aankondiging.

  Skate 4 release mogelijk aangekondigd door EA

  De Skate 4 release is mogelijk aangekondigd door een community manager van EA. Dit gebeurde via een tweet op Twitter. De game is niet officieel aangekondigd, maar de kans is groot dat Skate 4 gaat komen.

  Skate 3 backwards compatible op Xbox One in de maak

  Het wordt mogelijk om Skate 3 backwards compatible te spelen op de Xbox One. De game is is bevestigd door Microsoft als zijnde in ontwikkeling voor de Xbox One.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.