SingStar: Ultimate Party

  Uitgebracht voor PlayStation 3 & PlayStation 4

  Genres: Muziek

  Gemaakt door Sony Computer Entertainment en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  6

  SingStar: Ultimate Party Artikelen

  Genoten van het Eurovisie Songfestival? Oefen zelf met de top 5 beste karaoke games!

  Douwe Bob wist deze week met ‘Slow Down’ de Eurovisie Songfestival finale van zaterdag te bereiken. Heel Nederland is in de stemming en zit voor de tv met het aanstekelijke refrein mee te blèren. Helaas mocht hij de finale niet winnen. Maar als je gisteren genoten hebt, hebben wij een top 5 beste karaoke games op een rij gezet, zodat je misschien in de toekomst zelf mee kunt doen!

  Top 5 leuke Moederdag cadeau idee tips - games voor het hele gezin!

  Komende zondag is het zover, dan is het Moederdag. Alle kinderen komen dan bij elkaar om hun moeders in het zonnetje te zetten. De uitgelezen kans om weer eens met zijn allen gezellig een spelletje te spelen. Daarom zetten wij de top 5 leuke Moederdag cadeau idee tips voor je op een rijtje, deze games kun je in huis halen!

  Top 10 beste party games - Gegarandeerd een leuke avond

  Het is weer weekend en dat betekent leuke dingen doen met vrienden. Zin om samen een spelletje te spelen? Dit is de top 10 beste party games, er zit gegarandeerd een spel voor jullie bij!

  SingStar Ultimate Party Review - Terug naar de basis

  Ben jij iemand die gewoon wil zingen, geef je niet zoveel om multiplayer modi of heb je hiervoor nog nooit een SingStar game gekocht? Dan is SingStar Ultimate Party iets voor jou!

  SingStar: Ultimate Party Nieuws

  SingStar PS3 en PS4 komt over twee weken

  De nieuwe SingStar, Ultimate Party, komt op 29 oktober naar de PlayStation 3 en PlayStation 4. De game ondersteunt smartphones als microfoons en laat je karaoke video's opnemen met de PlayStation Camera.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.