SimCity

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Simulatie & strategie

  Gemaakt door Electronic Arts & EA Maxis en uitgegeven door Electronic Arts & EA Maxis

  8.8

  SimCity Artikelen

  Bouwen in games - 10 games waarin je je creativiteit kwijt kunt

  Er zijn veel gamegenres, en veel activiteiten waar je een game omheen kunt bouwen. Er zijn games waarin je moet rennen, springen, schieten, en ga zo maar door. Vaak moet dat met een bepaald doel dat bepaald wordt door de game, maar wat als je wat creatiever wil zijn? Hier zijn 10 games waarin je naar eigen inzicht kunt bouwen.

  De 10 meest succesvolle game series van Electronic Arts!

  Het gerucht gaat dat Microsoft van plan is om Electronic Arts over te nemen. Dat is waarschijnlijk zodat het bedrijf meer Xbox One Exclusives kan ontwikkelen. Mocht de deal daadwerkelijk worden beklonken, haalt Microsoft met EA dan een goed game bedrijf binnen? Laten we kijken wat de 10 meest succesvolle game series van Electronic Arts zijn!

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Top 5 beste management games - Wees een echte baas

  Soms ben je wel eens jaloers op de directeur van het bedrijf waar je werkt. Hoe moeilijk kan een bedrijf besturen nu zijn? Gelukkig bieden management games dan een oplossing. om te ervaren wat voor stress dit met zich meebrengt. Wij bekijken de top 5 beste management games.

  Top 5 hardst falende games - Slechte releases

  Steeds meer mensen krijgen toegang tot computers, consoles en internet. Hoewel dit voor game ontwikkelaars natuurlijk goed nieuws is en zij zodoende de kans krijgen hun afzet te vergroten, brengt het soms ook problemen met zich mee. Hieronder lees je onze top 5 hardst falende games die afgingen tijdens hun slechte releases!

  SimCity Nieuws

  Flinke Origin korting op Dragon Age Inquisition en andere topgames

  Op EA’s Origin staan een paar topgames in de sale. Waaronder een flinke Origin korting op Dragon Age Inquisition.

  SimCity vanaf nu offline speelbaar

  Gisteren lieten we al weten dat er zeer binnenkort offline gespeeld kon worden met SimCity, en nu blijkt het dus al vanaf vandaag te kunnen.

  Binnenkort offline-modus voor SimCity

  De langverwachte offline-modus voor SimCity komt naar alle waarschijnlijkheid binnenkort uit. Veel gamers hebben last van de verplichting dat zij altijd online moeten zijn wanneer ze het spel spelen. Met de nieuwste update moet dat tot het verleden behoren.

  Offline modus SimCity was bijna zeven maanden in de maak

  Rond de lancering van SimCity waren er veel klachten van consumenten die het, op zijn zachts gezegd, niet fijn vonden dat een internetverbinding verplicht was om de game te spelen. Gisteren werd bekendgemaakt dat SimCity een offline modus zal krijgen en vandaag meld lead engineer Simon Fox van Maxis dat het een kleine zeven maanden duurde om de offline modus erin te verwerken.

  Offline spelen binnenkort mogelijk in SimCity

  Het heeft een tijdje geduurt, maar vanaf update 10 kunnen spelers ook offline SimCity spelen. Voorheen was het enkel mogelijk om met een internetverbinding de game te spelen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.