Silent Hill: Homecoming

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Double Helix en uitgegeven door Konami & Double Helix

  6.6

  Silent Hill: Homecoming Artikelen

  De 10 meest succesvolle game series van Konami

  Sinds de oprichting van Konami in 1969 heeft de ontwikkelaar en uitgever een immense hoeveelheid aan gameklassiekers uitgebracht. Van Castlevania tot Silent Hill en Metal Gear; Konami heeft door de jaren heen flink wat successen geboekt. Dit zijn de 10 meest succesvolle gameseries van Konami!

  Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  De 10 engste horrorgames ooit

  Het is halloween vandaag, een perfect moment om de engste horrorgames uit de kast te trekken. Laten we daarom eens kijken naar de tien engste games die jullie als lezers hebben verkozen!

  Silent Hill: Homecoming Review

  Het horrorgenre is de laatste jaren op verschillende gebieden terrein aan het winnen. Niet alleen in boeken en films, maar ook in games. Zo zijn er de laatste jaren veel horrorgames verschenen of aangekondigd. Daaronder vallen Resident Evil en Saw, maar natuurlijk ook Silent Hill: Homecoming. De laatstgenoemde game gaan we bespreken in deze recensie. Weet de game zich staande te houden of zakt het op trillende beentjes in elkaar?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.