Silent Hill: Downpour

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Vatra Games en uitgegeven door Konami & Vatra Games

  5.5

  Silent Hill: Downpour Artikelen

  Top 7 meest regenachtige games

  Naar aanleiding van het 'prachtige' weer van vandaag, gingen onze gedachten automatisch naar regen in games. Welke games maken een kunst van regen of gebruiken het element op een speciale manier? Wij gingen op zoek.

  De 10 meest succesvolle game series van Konami

  Sinds de oprichting van Konami in 1969 heeft de ontwikkelaar en uitgever een immense hoeveelheid aan gameklassiekers uitgebracht. Van Castlevania tot Silent Hill en Metal Gear; Konami heeft door de jaren heen flink wat successen geboekt. Dit zijn de 10 meest succesvolle gameseries van Konami!

  Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  De 10 engste horrorgames ooit

  Het is halloween vandaag, een perfect moment om de engste horrorgames uit de kast te trekken. Laten we daarom eens kijken naar de tien engste games die jullie als lezers hebben verkozen!

  Silent Hill: Downpour Review

  Of je het nou fijn vindt of niet, ieder mens heeft iets met schrikken. Schrikken heeft iets... mysterieus. Het is niet voor niets dat veel gamers horrorgames in huis halen of dat bioscoopzalen vol zitten als er weer een gruwelijke film draait waar je jezelf een hoedje schrikt. Silent Hill: Downpour zou ook zo'n horrorgame moeten zijn, maar of deze game de eer van de serie kan herstellen is nog maar de vraag.

  Silent Hill: Downpour Nieuws

  Onder andere Metal Gear in nieuwe Xbox 360 Deal of the Week

  De nieuwe Xbox 360 Deal of the Week is bekend, met onder meer aanbiedingen voor Silent Hill: HD Collection en Metal Gear.

  Silent Hill: Downpour ontwikkelaar wordt mogelijk gesloten

  Ontwikkelaar Vatra Games, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het recente Silent Hill: Downpour, wordt mogelijk gesloten. Officieel is het nieuw echter nog niet.

  Uitslag: Win een toffe Silent Hill statue + Downpour en de HD Collection

  Vorige week konden jullie meedoen aan onze fantastische Silent Hill prijsvraag. Vandaag maken we de gelukkig winnaar van het statue en de games bekend.

  WIN een toffe Silent Hill statue + Downpour en de HD Collection voor platform naar keuze

  Samen met Konami hebben we deze week een hele toffe prijsvraag. We geven namelijk een fantastisch Silent Hill pakket weg dat je zeker niet wilt missen.

  Silent Hill: Downpour soundtrack nu verkrijgbaar

  Gisteren was de officiële lancering van Silent Hill: Downpour voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Samen met de game heeft Konami ook de soundtrack in de (digitale) winkels gelegd. De soundtrack is zowel beschikbaar als download als op CD.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.