Sid Meier's Civilization VI

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch, PC & Mobile

  Genres: Strategie & turn-based strategy

  Gemaakt door Firaxis Games en uitgegeven door 2K Games

  8

  Sid Meier's Civilization VI Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #70 tot en met #61

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 70 tot en met 61.

  De beste games voor op reis: 10 keer gamen on the go

  Je kent het wel, je zit in de trein, de bus of in het vliegtuig en zou best graag een spelletje willen spelen. Heel veel tijd heb je alleen niet en internet al helemaal niet. De oplossing: speel een spel uit deze lijst, want dit zijn de beste games voor op reis.

  Beste empire building games - Bouw een rijk als Napoleon

  Napoleon, Julius Caesar en Karel de Grote hadden allemaal een geweldig groot rijk. Nu zul je in het echt waarschijnlijk nooit zo’n rijk krijgen, maar je kunt het wel in de virtuele wereld proberen. Dit kun je doen in een van de beste empire building games.

  Beste Steam sales van dit moment - Prachtige deals voor PC gamers

  PC gamers hebben vandaag geluk, Steam heeft namelijk prachtige sales op dit moment. Vele games hebben 50 tot 90 procent korting en er zitten veel mooie titels tussen. Sla dus nu je slag terwijl de deals nog gelden, want het is nog onbekend tot wanneer dit zal duren. Dit zijn de beste Steam sales op dit moment.

  Civilization 6 Switch Review - Word een ware wereldleider in Civilization VI

  Even ben je Alexander de Grote. Met een klein leger krijg je de onmogelijke taak om een hele kaart vol vijandig gebied te veroveren. Tijdens de Civilization 6 Switch review zaten we flink te zweten om dat voor elkaar te krijgen. Maar als je dan steeds verder komt, dan wordt je enthousiaster om al die landjes in te pikken.

  Sid Meier's Civilization VI Nieuws

  Sid Meier's Civilization 6 gratis in de Epic Games Store

  De Epic Games Store blijft vrijgevig deze dagen. Waar de online winkel vorige week als gratis GTA V aanbood, is het nu mogelijk om Sid Meier’s Civilization 6 helemaal gratis op te pakken.

  Civilization 6 console-edities aangekondigd tijdens de State of Play

  Sid Meier's Civilization VI komt naar de PlayStation 4 en Xbox One. Sony heeft bekendgemaakt tijdens haar State of Play evenement dat Civilization 6 naar de consoles komt. Het komt niet vaak voor dat een Civilization-game naar de consoles komt.

  Civilization 6 Switch versie aangekondigd door 2K en Firaxis Games

  2K en Firaxis games hebben de prijswinnende game Civilization 6 aangekondigd voor de Nintendo Switch. De Civilization 6 Switch versie zal op 16 november 2018 uitkomen. Samen met Aspyr Media is ervoor gezorgd dat de hoge kwaliteit van het spel ook op de Switch wordt behouden.

  Civilization 6 Rise and Fall DLC introduceert Schotland als factie

  Het duurt niet lang meer voordat de Civilization 6 Rise and Fall DLC uitkomt. Om alvast een voorproefje te geven heeft 2K een nieuwe factie onthuld: Schotland.

  Cree leider boos over afschildering in Civilization 6 Rise and Fall

  De Civilization 6 Rise and Fall DLC verwelkomt een aantal nieuwe beschavingen en daar is de Cree, een inheemse stam in Canada, er één van. Milton Tootoosis, één van de leiders van de hedendaagse Cree, is boos over hoe zijn volk wordt afgeschilderd in de DLC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.