Sid Meier's Civilization V Nieuws

  Civilization 6 update voegt Australië toe

  Spelers kunnen met de Civilization 6 update onder leiding van voormalig premier John Curtain Australië onder hun hoede nemen. Het is voor de eerste keer in de Civilization reeks dat dit kan. De update heet Australian Summer en is vanaf vandaag verkrijgbaar.

  2K Humble Bundle brengt vele games met hoge kortingen

  Er is op dit moment een 2K Humble Bundle te koop via de website van Humble Bundle. Met Humble Bundle kun je games kopen tegen een prijs die je zelf bepaalt. Wanneer er boven een bepaald bedrag betaald wordt, krijgt de koper een aantal extra games.

  Civilization V deze week gratis speelbaar

  Civilization V is deze week vanaf donderdag 23 oktober gratis te spelen. Uitgever 2K Games komt met deze actie om de lancering van het zesde deel, Beyond Earth, te vieren.

  Civilization V: The Complete Edition op 7 februari naar PC

  Uitgever 2K en ontwikkelaar Firaxis hebben aangekondigd dat Sid Meier's Civilization V: The Complete Edition op 7 februari fysiek en digitaal naar de PC komt. The Complete Edition van de strategiegame bevat, naast de originele game, alle tot nu toe uitgebrachte DLC en een nieuw scenario.

  Bekijk hier de nieuwste Steam Deals

  Hoewel 2013 voorbij is, gaan de Steam Deals nog even vrolijk verder. Ook vandaag staan er weer negen games fors in de aanbieding.

  Civilization V krijgt Scrambled Nations map pack

  De strategie-game Civilization V heeft een splinternieuwe map pack gekregen, genaamd Scrambled Nations. Dit pakket met mappen voegt verschillende echte gebieden toe aan de game, zoals Australië en Japan. Dat maakt uitgever 2K bekend middels een persbericht.

  Twee nieuwe map packs voor Civilization V

  Uitgever 2K en ontwikkelaar Firaxis Games hebben vandaag aangekondigd dat er twee nieuwe bundels met mappen voor Sid Meier's Civilization V zullen verschijnen. Eén bundel is nu al verkrijgbaar, de ander verschijnt in november.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De kortingen op PC-games blijvens ons maar om de oren vliegen en dit weekend is dat ook nog het geval. Met deze Steam Summer Sale update brengen we je weer op de hoogte van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Kortingen, kortingen en nog eens kortingen. Dat kan maar één ding betekenen, er zijn weer nieuwe aanbiedingen in de Steam Summer Sale! Wij laten je de aanbiedingen voor vandaag weten, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding die door de community is gekozen.

  Steam Zomeruitverkoop van start gegaan

  Er doken al geruchten op dat de zomeruitverkoop van Steam op 11 juli zou beginnen en die blijken nu ook waar te zijn. De uitverkoop is officieel van start gegaan, en hier kun je de aanbiedingen van het moment lezen.

  2K kondigt 'Brave New World' uitbreidingspakket aan voor Civilization V

  Ontwikkelaar Firaxis en uitgever 2K Games van Sid Meier's Civilization V hebben een nieuw uitbreidingspakket voor de strategiegame aangekondigd. Het gaat om het 'Brave New World' pakket, dat het tweede uitbreidingspakket van Civilization V zal worden.

  Uitbreiding voor Civilization V gespot op Steam

  Er is mogelijk een nieuw pakket downloadbare content voor de strategiegame Civilization 5 opgedoken in de zogenaamde Steam Apps Database.

  Civilization V gratis speelbaar dit weekend

  Firaxis Games en 2K Games kondigen aan dat het strategiespel Sid Meier's Civilization V dit weekend gratis speelbaar is op Steam.

  Sid Meier's Civilization V: Gods & Kings vanaf 22 juni beschikbaar

  Uitgever 2K Games heeft laten weten dat er een uitbreiding onderweg is voor Sid Meier's Civilization V. De expansie draagt de naam Gods & Kings en is vanaf 22 juni verkrijgbaar.

  Nieuwe Civilization V uitbreiding 'Gods & Kings' op komst

  Uitgever 2K Games heeft vandaag een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor Sid Meier's Civilization V. De uitbreiding gaat schuil onder de naam Gods & Kings en voegt onder andere Nederland toe als een nieuwe speelbare beschaving.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.