Sid Meier's Civilization V

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie, 4x & turn-based strategy

  Gemaakt door Firaxis Games en uitgegeven door Firaxis Games

  Sid Meier's Civilization V Artikelen

  De beste games voor op reis: 10 keer gamen on the go

  Je kent het wel, je zit in de trein, de bus of in het vliegtuig en zou best graag een spelletje willen spelen. Heel veel tijd heb je alleen niet en internet al helemaal niet. De oplossing: speel een spel uit deze lijst, want dit zijn de beste games voor op reis.

  De 10 beste Steam Summer Sales 2018 tips op een rij

  Pas maar op dat je straks niet met een lege portemonnee zit. Het is verleidelijk om heel de Steam-winkel leeg te kopen. Maar wacht nog even voor je bibliotheek vol staat met titels die je niet nodig hebt. Speel eerst deze beste Steam Summer Sales 2018 maar.

  Top 10 beste game series die je gespeeld moet hebben

  Sinds dat Pong, over het algemeen gezien de eerste videogame, uitkwam in 1972, heeft de game-industrie ons vele games voorgeschoteld. Sommige kwamen en gingen ook weer heel snel, terwijl anderen weer zijn blijven hangen. Wij zetten de top 10 beste game series voor je op een rijtje.

  10 oude PC games die het oppakken waard zijn

  Soms heb je wel eens een periode waarin je niet weet wat je moet spelen. Een kijkje in je stoffige, oude kast kan dan misschien wel wat leuks opleveren. Misschien wel een oude klassieker uit 2001. Je kan ze zomaar tegenkomen en daarom zetten wij 10 oude pc games die het oppakken waard zijn op een rij.

  De top 5 beste Steam Autumn Sale 2016 deals

  De Steam Atumn Sale 2016 is op 24 november van start gegaan. Dit betekent weer fikse kortingen op je favoriete PC-games. Maar wat zijn deze keer nou de beste deals? Geen stress, want wij hebben de top 5 beste Steam Autumn Sale 2016 deals voor je op een rijtje gezet!

  Sid Meier's Civilization V Nieuws

  Civilization 6 update voegt Australië toe

  Spelers kunnen met de Civilization 6 update onder leiding van voormalig premier John Curtain Australië onder hun hoede nemen. Het is voor de eerste keer in de Civilization reeks dat dit kan. De update heet Australian Summer en is vanaf vandaag verkrijgbaar.

  2K Humble Bundle brengt vele games met hoge kortingen

  Er is op dit moment een 2K Humble Bundle te koop via de website van Humble Bundle. Met Humble Bundle kun je games kopen tegen een prijs die je zelf bepaalt. Wanneer er boven een bepaald bedrag betaald wordt, krijgt de koper een aantal extra games.

  Civilization V deze week gratis speelbaar

  Civilization V is deze week vanaf donderdag 23 oktober gratis te spelen. Uitgever 2K Games komt met deze actie om de lancering van het zesde deel, Beyond Earth, te vieren.

  Civilization V: The Complete Edition op 7 februari naar PC

  Uitgever 2K en ontwikkelaar Firaxis hebben aangekondigd dat Sid Meier's Civilization V: The Complete Edition op 7 februari fysiek en digitaal naar de PC komt. The Complete Edition van de strategiegame bevat, naast de originele game, alle tot nu toe uitgebrachte DLC en een nieuw scenario.

  Bekijk hier de nieuwste Steam Deals

  Hoewel 2013 voorbij is, gaan de Steam Deals nog even vrolijk verder. Ook vandaag staan er weer negen games fors in de aanbieding.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.