Sid Meier's Civilization Revolution

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Strategie, 4x & turn-based strategy

  Gemaakt door Firaxis Games en uitgegeven door 2K Games

  9

  Sid Meier's Civilization Revolution Artikelen

  Civilization Revolution Review

  Civilization is eindelijk terug van weggeweest en start meteen een ware revolutie door zich van een volledige PC-gebaseerde franchise ineens op de consoles te richten. Ongelofelijk toepasselijk draagt de game dan ook de naam Civilization Revolution. Maar zal deze gewaagde titel console gamers een waardige Civilization ervaring bieden?

  Sid Meier's Civilization Revolution Nieuws

  Nieuwe Xbox One backwards compatible games aangekondigd

  Microsoft heeft op het X018 evenement vier nieuwe Xbox One backwards compatible games aangekondigd. Vanaf 13 november zijn Final Fantasy XII, Final Fantasy XII-2 en Lightning Return: Final Fantasy XIII beschikbaar voor de Xbox One. Daarnaast krijgt Civilization Revolution een volledige Xbox One X Enhanced update.

  Playstation Now aanbod uitgebreid met zes games

  Playstation Now blijft maar groeien. Het PlayStation Now aanbod is uitgebreid met zes games. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om van de service gebruik te maken op je PC.

  Xbox Games with Gold voor maart bekend

  Het is weer een nieuwe maand en dat betekent voor de Xbox-bezitters met Xbox Live Gold dat er weer nieuwe gratis games beschikbaar zijn. Deze keer zijn Civilization Revolution en Dungeon Defenders aan de beurt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.