Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & puzzel

  Gemaakt door Frogwares en uitgegeven door Focus Home Interactive

  5.5

  Sherlock Holmes: Crimes & Punishments Artikelen

  Sherlock Holmes Crimes and Punishments Review - Op onderzoek uit

  Sherlock Holmes is een befaamde detective die de hoofdrol van menig boek, film en game vertolkt. Nu is er Crimes and Punishments, het zevende deel in de Sherlock Holmes franchise, dat meer mensen naar de serie moet lokken. Of dat lukt onderzoeken we in deze Crimes and Punishments recensie.

  PlayStation Store Update - Middle-Earth: Shadow of Mordor

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Xbox One launch titels - het volledige overzicht

  De Xbox One komt 5 september uit in Nederland. XGN zet de games die gelijk op de launchdatum beschikbaar zijn in een handig overzicht op een rijtje! Genoeg te gamen, zo blijkt!

  Sherlock Holmes: Crimes & Punishments Nieuws

  Gratis PlayStation Plus games voor maart bekend

  Sony heeft de inhoud van de PlayStation Plus update voor maart bekendgemaakt. Hieronder vind je een overzicht van de Gratis PlayStation Plus games die nu verkrijgbaar zijn voor abbonementhouders.

  Sherlock Holmes: Crimes & Punishments komt in september

  De releaseperiode van Sherlock Holmes: Crimes & Punishments is op de gameblog bekendgemaakt. De game komt begin september uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

  Nieuwe Sherlock Holmes games kent twaalf einden per missie

  In het aankomende Sherlock Holmes: Crimes & Punishments zul je veel keuze vrijheid hebben in het verhaal. Iedere missie die je speelt zal zeker twaalf verschillende einden bevatten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.