Shenmue III Nieuws

  Epic Games Store betaalt 'bakken met geld' voor exclusieve deals

  Epic is met de Epic Games Store flink bezig om de strijd aan te gaan met Steam, de online winkel van Valve. Maar dat is niet gratis, want volgens Jason Kingsley van Rebellion betaalt de uitgever bakken met geld voor haar exclusieve deals.

  Kickstarter backers voor Shenmue 3 op Steam kunnen hun geld terugkrijgen

  Tijdens E3 2019 werd bekend dat het langverwachte Shenmue 3 aanvankelijk een Epic Games Store exclusive zal zijn. Zoals vaker wanneer een game exclusief via Epic verkrijgbaar is waren fans hier niet blij mee. De ontwikkelaar heeft nu bekendgemaakt dat backers die Shenmue 3 op Steam willen hun geld terug kunnen krijgen.

  Shenmue 3 releasedatum voor de derde keer uitgesteld

  Fans van Shenmue moeten veel geduld hebben. Shenmue 3, de game waar als sinds 2001 op gewacht wordt, is voor de derde keer uitgesteld. De nieuwe releasedatum voor de door crowdfunding mogelijk gemaakte Shenmue 3 is 19 november 2019. Dit maakte de ontwikkelaar in een post bekend op de Kickstarter pagina van de game.

  Shenmue 3 trailer toont eerste gameplay beelden

  Nieuwe informatie over Shenmue 3 wordt goed geheim gehouden door uitgever Deep Silver. Nu is er na lange tijd weer wat informatie over de game. De nieuwste Shenmue 3 trailer toont namelijk de eerste gameplay beelden van het derde deel uit de serie.

  Shenmue 3 game details bekendgemaakt door Yu Suzuki

  Yu Suzuki, de regisseur van Shenmue 3, heeft details bekendgemaakt over de game. Dit is te lezen in een vertaling van het originele interview dat is afgenomen op de G-Fusion tour. Suzuki geeft een aantal belangrijke hints vrij over de game die dit jaar uit zal gaan komen.

  Shenmue 3 release staat eindelijk vast

  Nadat het al twee jaar op rij is uitgesteld, is er een vaste Shenmue 3 release, namelijk 27 augustus 2019. Dit lijkt misschien nog wel ver weg, maar het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat de regisseur, Yu Suzuku, het spel oorspronkelijk uit wilde brengen.

  Shenmue remaster releasedatum bekendgemaakt

  De Shenmue remaster release is bekendgemaakt en komt dit jaar nog uit. Sterker nog, we mogen ons richting het einde van de zomer klaarmaken om de nostalgie van 1999 op te snuiven. De game komt namelijk in augustus.

  Shenmue 3 release uitgesteld naar volgend jaar

  De Shenmue 3 release wordt een jaar opgeschoven. Oorspronkelijk zou het spel dit jaar verschijnen. Nu staat de game gepland voor 2019.

  Lange Shenmue 3 trailer toont minigames en quick time events

  Op gamescom 2017 werden er achter gesloten deuren al de eerste bewegende beelden van Shenmue 3 getoond. Tijdens Magic Monaco 2018 dit weekend werd de verlengde versie van die Shenmue 3 trailer getoond, opgenomen door een bezoeker en geupload naar YouTube en nu te zien!

  Ontwikkelaar hint naar Shenmue 3 release in 2018

  De Shenmue 3 release lijkt dan toch echt dit jaar te komen. Cedric Biscay, één van de ontwikkelaars van de game, meldt namelijk expliciet dat het spel dit jaar uitkomt. Dat zegt hij op Twitter.

  Shenmue III teaser uitgebracht

  Er is een nieuwe Shenmue III teaser uitgebracht op het officiële YouTube kanaal van PlayStation. In de teaser zien we een glimp van de game die momenteel nog in ontwikkeling is. De verwachte releasedatum voor het spel is in 2018.

  Shenmue 3 release uitgesteld naar 2018

  Project directeur Yu Suzuku heeft slecht nieuws voor spelers die uitkijken naar de nieuwe Shenmue. Hij kwam namelijk met het nieuws dat Shenmue 3 release uitgesteld is. Hij deed dit in een video via de kickstarter website.

  Shenmue 3 release wordt niet op E3 2017 bekendgemaakt

  Ontwikkelaar Ys Net heeft vandaag bekendgemaakt dat de Shenmue 3 release niet op de E3 2017 wordt onthuld. De game krijgt dus geen plekje op de aankomende E3.

  10.000 games op Kickstarter gefinancierd

  Tot nu toe zijn meer dan 10.000 games op Kickstarter gefinancierd. Dit aantal is opgemaakt uit zowel videogames als ouderwetse bordspellen.

  Shenmue HD remake is een optie voor SEGA

  SEGA heeft aangegeven dat het bedrijf aan het kijken is of ze haar klassieke Dreamcast titels een HD-remake kan geven. Onder andere een Shenmue HD remake zou mogelijk in de pijpleiding zitten voor de nieuwe generatie.

  Nieuwe Shenmue 3 screenshots opgedoken

  Er zijn nieuwe Shenmue 3 screenshots opgedoken. Het gaat om drie nieuwe screenshots die zijn getoond bij de Magic Expo in Monaco. Erg veel informatie wordt er niet gegeven in de screenshots, maar het ziet er wel mooi uit.

  Shenmue 3 Kickstarter eindigt met recordbedrag

  De Shenmue 3 Kickstarter is geëindigd. Het gevraagde bedrag is meer dan binnen. Daarmee werd gelijk een nieuw record gezet.

  Update: Shenmue prijsvraag op Twitter

  Het einde van de Shenmue 3 kickstarter nadert snel en na 14 jaar kan er eindelijk een nieuwe Shenmue game gemaakt worden. De Kickstarter campagne is een daverend succes en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geeft the Shenmue Collective één Dreamcast inclusief Shenmue 1 weg. Meedoen aan de Shenmue prijsvraag doe je zo!

  Shenmue 3 livestream voor countdown Kickstarter campagne

  Mocht je nog twijfelen of je de nieuwe Shenmue 3 wil 'backen' op Kickstarter, dan wordt het nu toch echt tijd om te beslissen; de Kickstarter campagne heeft nog maar 14 uur te gaan. Om met z'n allen af te tellen, heeft Yu Suzuki, geestelijk vader van Shenmue, een Shenmue 3 livestream gepland.

  Shenmue 3 Kickstarter campagne haalt meer dan 5 miljoen dollar op

  Met nog twee dagen op de teller is het de fans van Shenmue gelukt om meer dan 5 miljoen op te halen met de Shenmue 3 Kickstarter campagne.

  Shenmue 3 website gelanceerd - einde van Kickstarter campagne nadert

  Nu het einde nadert van de Shenmue 3 Kickstarter-campagne is er door maker Suzuki en zijn team bij Ys Net een Shenmue 3 website gelanceerd.

  Shenmue 3 fysieke versie voor PS4 aangekondigd

  Op de Kickstarter-pagina van Shenmue 3 is nu ook een fysieke versie van het spel voor de PS4 beschikbaar. Voor 60 dollar kun je volgend jaar een Shenmue 3 fysieke versie voor de PC of Playstation 4 in de kast hebben staan.

  Shenmue 4 mogelijk wat betreft bedenker Yu Suzuki

  Yu Suzuki, de bedenker van Shenmue 3, heeft aangegeven na die game Shenmue 4 te willen maken. Sterker nog: als het aan Suzuki ligt, komen er na het derde deel nog een aantal games in de serie bij.

  Shenmue 3 heeft eigenlijk 10 miljoen nodig

  Hoewel er in de Shenmue 3 Kickstarter om twee miljoen dollar werd gevraagd, is er eigenlijk meer geld nodig. De maker wil 10 miljoen dollar zodat het een echte open wereld game kan worden.

  Krijg Ryo's jacket bij Shenmue 3 Kickstarter

  Als je 10.000 dollar neerlegde voor de Shenmue 3 Kickstarter kreeg je de enige echte Ryo's jacket. Die is weg, maar je hebt je kans niet gemist.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.