Shenmue III Artikelen

  Shenmue 3 Review - Trouw aan zijn voorgangers

  Shenmue is een van de grondleggers van het RPG-genre dat we nu kennen. Jaren is het stil geweest rondom de franchise, maar via een kickstarter-project kwam Shenmue 3 uiteindelijk ter wereld. Ryo’s verhaal gaat verder waar het bleef. Je leest er alles over in deze uitgebreide Shenmue 3 review.

  Game releases november 2019 - Pokémon en Star Wars!

  Er is weer een nieuwe maand begonnen, dus er staan weer nieuwe games voor de deur. Gelukkig kun voor games de deur open doen zonder dat ze snoep van je willen. Dit zijn de grote game releases van november 2019!

  Top 10 beste games die nog in 2019 verschijnen - Pak je portemonnee er maar bij!

  Het jaar mag dan langzaam maar zeker op haar einde lopen, dat betekent nog niet dat er geen games meer zijn om naar uit te kijken. Het najaar staat voor de deur met de grootste games van het jaar. De tien beste games die in 2019 nog verschijnen zetten we voor jou op een rijtje in deze video!

  Nieuwsalarm met Endboss Reviews: 'Ik stond in een wachtrij van 726 minuten!'

  Deze week zijn staan er geen lange rijen meer bij de gamescom, maar zijn gamers nu in digitale rijen gaan staan in World of Warcraft Classic. Heb je de hoogtepunten helemaal gemist door het lange wachten en slapeloze nachten? Dan brengt Endboss Reviews je op de hoogte!

  Het Shenmue 3 verhaal laat je een heel nieuw China kennen [interview op gamescom]

  Binnenkort is het wachten voor fans na 18 lange jaren voorbij. Shenmue 3 komt op 19 november in de schappen terecht. Het avontuur van Ryo gaat dan verder in een compleet nieuwe wereld. Wij kregen tijdens gamescom de gelegenheid om bedenker Yu Suzuki aan de tand te voelen over het Shenmue 3 verhaal, de wereld en al zijn elementen.

  Shenmue 3 hands-on op gamescom 2019

  Het is lang wachten geweest, maar in november weten we eindelijk wie Ryo’s vader vermoordde. De hoofdpersoon uit de Shenmue-reeks is populair en veel ogen zijn dan ook gericht op het derde deel. Tijdens gamescom speelden wij deel 3 alvast zoals je kunt lezen in deze hands-on.

  De tien tofste E3 2019 advertenties - Groot, groter, grootst!

  De E3 2019 is officiëel begonnen en dat betekent dat wij de beursvloer op gegaan zijn. zoals je weet zijn wij al even in L.A. te vinden. Speciaal voor jullie hebben wij de tofste, grootste, gekste en meest indrukwekkende advertenties op een rijtje gezet. Dit zijn de tien tofste E3 2019 advertenties!

  De games in 2019 die je niet mag missen - Toppers voor volgend jaar!

  2018 is voorlopig nog niet voorbij, maar dromen over de toekomst kan gelukkig altijd nog! Ook 2019 heeft namelijk genoeg moois voor ons in petto en wij hebben alvast 10 games voor je op een rijtje gezet die je echt niet mag missen. Naar welke games in 2019 kijk jij uit?

  Top 10 E3 2018 games waar we meer van willen zien

  Hoewel het evenement zelf nog een paar maanden van ons verwijderd is, begint het bij veel gamers al langzaam te komen: E3 koorts! In juni komen we meer te weten over wat de industrie ons gaat brengen in 2018 en daar voorbij. Dit zijn de E3 2018 games waar we dan meer van willen zien!

  In gesprek met Yu Suzuki over de Shenmue 3 release [Interview op gamescom 2017]

  Tijdens de E3 van 2015 werd menig gamer aangenaam verrast door de aankondiging van Shenmue 3. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en hebben we onze eerste echte blik op de game middels een trailer gekregen. Een mooi moment om Yu Suzuki, dé man achter Shenmue, even grondig aan de tand te voelen over de Shenmue 3 release.

  Nieuwe Gamescom trailers - Deze nieuwe trailers mag je niet missen

  Deze week is Gamescom 2017 en dat belooft veel nieuwe aankondigingen voor games. Hieronder vallen trailers die uit zijn gekomen, of nog uit gaan komen, en nieuwe releases. Met deze lijst van Gamescom trailers houden we je op de hoogte van de beste trailers die uit zijn gekomen.

  10 E3 2017 games die je dit jaar niet hoeft te verwachten

  Van games zoals Far Cry 5 weten we al dat de game een plekje krijgt op de E3 2017. Helaas zijn er dit jaar ook genoeg games die niet op de E3 staan. In deze special hebben wij een overzicht gemaakt van tien E3 2017 games waarvan zo goed als zeker is dat ze niet onthuld worden op het evenement.

  Top 5 beste game onthullingen van 2015

  Dit kalenderjaar telde enkele toptitels, zoals The Witcher 3: Wild Hunt, Bloodborne, Fallout 4 en nog veel meer. Maar 2015 kenden ook enkele onthullingen voor titels die dit jaar uitkwamen, of ons gaan verblijden in 2016. XGN heeft voor jou de top 5 beste game onthullingen van 2015!

  Top 5 Kickstarter games om in de gaten te houden

  Kickstarter wordt tegenwoordig steeds vaker als middel ingezet om te peilen of een project een potentieel succes zal worden. Wij hebben in ieder geval goede hoop voor deze top 5 Kickstarter games die je volgens ons in de gaten moet houden!

  Shenmue 3 Kickstarter - waarom het zo'n big deal is!

  Sinds gisternacht een Shenmue 3 Kickstarter campagne is gestart (en nu al zijn doel bereikt heeft) weten we dat er eindelijk, na 14 lange jaren, een nieuwe Shenmue uitkomt, die het verhaal van Ryo verder vertelt. Maar waarom is deze Shenmue 3 Kickstarter zo’n big deal voor veel mensen? Lees het in deze preview!

  Dit is het belangrijkste E3 nieuws van dinsdag 16 juni

  Hoewel de E3 pas vandaag officieel open is -en je dus heel snel allemaal E3 previews kunt verwachten- voelde het voor ons als de tweede E3 dag. Dit door de drukke maandag vol persconferenties. Ook was er vandaag genoeg te doen. Je ziet het in dit overzicht van E3 nieuws.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.