Shank 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Gemaakt door Klei Entertainment en uitgegeven door Klei Entertainment

  7

  Shank 2 Artikelen

  Shank 2 Review

  Denk aan een stoere vent met een kettingzaag, machete, granaten en nog wat andere wapens. Dan heb je te maken met Shank 2, het vervolg op Shank uit 2010. Voor slechts tien euro is deze game in comic stijl te koop. Maar laat je niet op het verkeerde been zetten door de tekenstijl. Shank 2 is geen lieve game…

  Wekelijkse Xbox Live Update - Speciaal voor Disney-prinsesjes

  Een nieuwe week, een nieuwe Xbox Live Update. Deze week is gevuld met een aantal zeer toffe downloadbare games, dus het is downloaden geslagen.

  PlayStation Store Update - 9 februari

  De meesten zullen alweer drie drukke werkdagen achter de rug hebben. Of je nou op school zit of al een vaste baan hebt, op donderdag is het tijd voor ontspanning. Gister heeft de PlayStation Store namelijk weer een update gekregen. Dat betekent dat we een lading nieuw gamevoer kunnen binnen hengelen.

  Shank 2 Nieuws

  Electronic Arts lanceert 'indiebundel' op Steam

  De zogeheten indiebundels worden steeds populairder. Verschillende sites bieden dit soort bundels uit met games van onafhankelijke uitgevers. Nu doet Electronic Arts ook zoiets.

  Shank 2 verschijnt op 8 februari

  De side-scrolling vechtgame Shank 2 is vanaf 8 februari te downloaden voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Dat meldt uitgever Electronic Arts in een naar ons verstuurd persbericht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.