Shadow of the Beast

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Heavy Spectrum Entertainment Labs en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8

  Shadow of the Beast Artikelen

  PS4 exclusives 2016 - De releases op een rij

  Voor de PlayStation 4 verschijnen dit jaar weer meerdere exclusives. De laatste tijd zijn meerdere titels aangekondigd of uitgesteld, waardoor het soms moeilijk is om overzicht te houden. Daarom zetten wij hier alle releases op een rijtje. Check hier de PS4 exclusives 2016!

  Shadow of the Beast Review - beestachtige reboot

  27 Jaar geleden wist Shadow of the Beast de lat hoog te leggen. De franchise kreeg nog twee delen, maar daarna werd het stil. Tot nu dan, want Shadow of the Beast heeft eindelijk een reboot gekregen. Was het voor dit beest wel wijs om uit de schaduw te komen? Je leest het in de Shadow of the Beast Review!

  WIN - Speel de nieuwste PSN-games als eerste bij PlayStation!

  Wil jij graag de nieuwste PSN-games checken? Op 11 december organiseert het hoofdkantoor van PlayStation Benelux een Gaming Friday, waar je verschillende nieuwe games kan spelen. Lijkt het jou vet om hierbij aanwezig te zijn? Doe dan mee aan deze prijsvraag!

  Shadow of the Beast E3 Preview - Wow, verrassend tof

  Kan de PlayStation genoeg bloederige titels bevatten? Nee, natuurlijk niet! We kregen een Shadow of the Beast E3 preview, een bijzondere indietitel waarin spelers zoveel mogelijk bloed moeten verzamelen. Nasty shit!

  Indietitels op PlayStation 4: Shadow of the Beast

  De komende dagen belichten we kort een paar toffe indietitels die naar de PlayStation 4 worden gebracht. Nadat gisteren het bijzondere Rime al aan de beurt was, is het vandaag tijd om eens te kijken naar Shadow of the Beast.

  Shadow of the Beast Nieuws

  Alienation, Shadow of the Beast en Unravel releases onthuld

  De PlayStation Store heeft prijzen en releasedata van verschillende games voor de PlayStation 4 onthuld. Het gaat hierbij om de Alienation, Shadow of the Beast en Unravel releases.

  Shadow of the Beast reboot exclusief naar PlayStation 4

  Tijdens de persconferentie van Sony op de Gamescom werd Shadow of the Beast aangekondigd, een reboot van het populaire origineel uit 1989.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.