Sebastien Loeb Rally EVO

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Milestone en uitgegeven door Bandai Namco Games

  8

  Sebastien Loeb Rally EVO Artikelen

  Top 5 beste rallygame series - Racen in de modder

  De meeste gamers zijn wel bekend met racegames. Lekker scheuren op een circuit. Aleen focussen deze series focussen zich op een compleet ander aspect van racen. Dit is de top 5 beste rallygame series.

  Sébastien Loeb Rally - Wie is Loeb? Het leven van een legende

  Sébastien Loeb is een levende rally legende en wat rest er dan nog om te doen: Juist, je brengt je eigen video game uit met je eigen naam: Sébastien Loeb Rally EVO. Maar wie is Sébastien Loeb eigenlijk? Lees hier alles het leven van een motorsport legende.

  Sébastien Loeb Rally EVO Review - Legende in de wereld van games

  Sébastien Loeb is een grote naam in de wereld van motorsport. Jarenlang maakte hij furore in de rally. Nu is het voor ons ook mogelijk om mee genomen te worden in de reis van zijn leven. Lees hier onze Sébastien Loeb Rally EVO review.

  WIN - Sebastien Loeb Rally Evo prijsvraag

  De rallygame Sebastien Loeb Rally Evo is sinds enkele tijd verkrijgbaar. Wij geven deze game weg voor op de PS4! En jij maakt kans om deze te winnen. Hoe? Check hieronder meer informatie over de Sebastien Loeb Rally Evo prijsvraag.

  Sebastien Loeb Rally Evo Preview - Ode aan legendarische Fransman

  Lange tijd was Codemasters patenthouder op het maken van steengoede én realistische rallygames. Tegenwoordig niet meer en dat is een bewuste keuze geweest van het miljoenenbedrijf. Toch blijft het succes van het originele ‘Colin McRae: DiRT’ nog altijd onovertroffen. Gaat Sebastien Loeb Rally Evo dan eindelijk de troon opeisen? Lees meer in onze Sebastien Loeb Rally Evo preview.

  Sebastien Loeb Rally EVO Nieuws

  Sebastien Loeb Rally EVO release vandaag begonnen

  Milestone, de ontwikkelaar van meerdere racing games heeft aangekondigd dat de officiële Sebastien Loeb Rally EVO release vandaag is begonnen. De game is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One, PS4 en PC.

  Sébastien Loeb Rally Evo aangekondigd voor PS4 en Xbox One

  Ontwikkelaar Milestone heeft Sébastien Loeb Rally Evo aangekondigd voor de PS4 en Xbox One. Deze racegame wordt ontwikkeld door het team achter MotoGP 14.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.