Sea of Thieves

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Massive multiplayer

  Gemaakt door Rare en uitgegeven door Microsoft Studios

  6.5

  Sea of Thieves Artikelen

  Reageer en Win Under The Silver Lake tickets & The Good Doctor Seizoen 1 DVD

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij bioscooptickets weg voor Under The Silver Lake en The Good Doctor Seizoen 1 op DVD

  Reageer en Win Sea of Thieves Goodiepakket

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Rare Ltd. een Sea of Thieves Goodiepakket weg.

  Beste Xbox One graphics - De mooiste Xbone titels

  Graphics junkies opgelet! De Xbox One heeft een aantal prachtige games in petto, waar je net zo graag naar kijkt als dat je er mee speelt. Deze lijst is daarom opgedragen aan de games met de beste Xbox One graphics. Deze games zet je aan als je ècht indruk wil maken!

  Sea of Thieves Review - Samen de horizon tegemoet

  Kapitein, de Sea of Thieves review is in zicht! Aye, laat de zeilen in de wind varen en hijs het anker! Deze bonk aan informatie over Rare’s ambitieuze piratenleven is de geschikte kans om te ondervinden of de rum werkelijk van zulke goede kwaliteit is. Slap zeewater en muiterij wordt namelijk niet getolereerd!

  Deze 5 aankomende RPG's moet je zeker in de gaten houden!

  Met het lastig en niet vergevende Kingdom Come: Deliverance, s het eerste kwartaal voor de RPG liefhebber al een succes. Toch staan er nog flink wat aankomende RPG’s op de kalender en wij vertellen je welke je in ieder geval in de gaten moet houden!

  Sea of Thieves Nieuws

  'Xbox One S All Digital wordt morgen officieel bekendgemaakt'

  De afgelopen tijd zijn er veel geruchten verspreid over een schijfloze Xbox One. Zo zou deze Xbox One een Xbox One S All Digital Edition worden en het gerucht gaat dat deze op 7 mei zal worden uitgebracht. Nu gaat er een ander gerucht dat dit morgen officieel bekend zal worden gemaakt en dat de pre-orders dan ook gelijk beginnen.

  Sea of Thieves gratis te spelen op Xbox One en PC

  De game Sea of Thieves is voor een hele week gratis te spelen. De game van Rare waant je in een piratenwereld, waar je vecht tegen andere spelers en zeewezens. Sea of Thieves is te spelen op de Xbox One en PC.

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Nieuwe Sea of Thieves Cursed Sails update moet spanning brengen

  De Sea of Thieves Cursed Sails update die eerder deze maand werd aangekondigd is vanaf nu te downloaden. Bij deze update komen nieuwe vijanden om de hoek kijken. Om zoveel mogelijk van de nieuwe update te laten zien zijn er ook enkele features verwijderd.

  Sea of Thieves Cursed Sails release onthuld; Spelen met skeletten

  De gratis update Sea of Thieves Cursed Sails release is bekendgemaakt. Later deze maand kunnen spelers nog gratis aan de slag met skeletschepen. Alle spelers krijgen voor de prijs van nul euro toegang tot nieuwe content.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.