Sea of Solitude

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Jo-Mei Games en uitgegeven door Electronic Arts

  Sea of Solitude Artikelen

  Top 10 beste indie games op E3 2019 - Kleine studios met grote ambities

  Zoals elk jaar was er weer veel groot nieuws tijdens E3. Alle bekende namen hadden wel een grote game om te onthullen of meer informatie over te geven. Tussen al die grote namen is het makkelijk te vergeten dat indie games vaak ook op E3 te zien zijn. Dit waren de beste indie games op E3 2019.

  Het belangrijkste E3 nieuws van zaterdag 9 juni

  Het startschot is gelost. De E3 is weer begonnen, al begint de daadwerkelijke beurs pas volgende week. Electronic Arts heeft namelijk haar eigen evenement en tijdens EA Play 2018 zijn een aantal aankondigingen de wereld ingebracht. Lees hier al het E3 nieuws van 9 juni 2018.

  EA op E3 2018 - Alle feiten, geruchten en vermoedens op een rijtje

  EA op E3 2018 - De uitgever van FIFA, Battlefield en Mass Effect is net als voorgaande jaren ook dit jaar niet officieel aanwezig op E3. EA houdt dit jaar hof op zijn eigen EA Play evenement.

  Sea of Solitude Nieuws

  Sea of Solitude trailer uitgebracht met meer details

  Electronic Arts heeft de nieuwste Sea of Solitude trailer uitgebracht naast meer informatie over de game. EA heeft deze informatie bekendgemaakt tijdens de persconferentie op EA Play in Los Angeles.

  EA Originals programma brengt Sea of Solitude

  Electronic Arts heeft Sea of Solitude aangekondigd, de game maakt deel uit van het EA Originals programma. Het EA Originals programma helpt kleine studio's om artistieke games te maken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.