Scribblenauts Unlimited

  Uitgebracht voor Wii U & PC

  Genres: Avontuur & puzzel

  Gemaakt door 5th Cell en uitgegeven door 5th Cell

  7

  Scribblenauts Unlimited Artikelen

  De top 10 beste kids games - Verveel je geen seconde!

  Gamen is niet alleen voor volwassenen leuk, maar ook kinderen kunnen genieten van een leuke game. Toch kan het wel eens moeilijk zijn om de juiste games voor de jonkies te vinden. Geen zorgen! Wij hebben de top tien beste kids games voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 beste 3DS budget games van dit moment

  Waar je eerder al kon lezen over budget games voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch, is het nu de beurt aan de Nintendo 3DS om aandacht te krijgen. Want ook op Nintendo’s populaire handheld zijn er genoeg goede, goedkope games te vinden. Daarom stellen wij de top 10 beste 3DS budget games voor je samen.

  Scribblenauts Unlimited Review

  Hoelang ben jij bereid om op een game te wachten? Als het spel nog in de maak is, heb je natuurlijk geen keuze, maar als je de game op een andere plek in de wereld al kunt spelen, hoelang wacht je dan voordat je er geen zin meer in hebt? Scribblenauts is zo’n game waar we al een hele poos op zitten te wachten. Meer dan een jaar geleden verscheen de game in Noord-Amerika en Australië. In december mochten wij ook eindelijk met Scribblenauts Unlimited aan de slag. Maar was het het wachten waard?

  Nintendo eShop Update: Scribblenauts!

  Voor ons Nederlanders is het vanavond dan wel Sinterklaasavond zijn, en dat betekent dat je jezelf best wel wat cadeautjes mag geven. Misschien een leuke download uit de eShop?

  Scribblenauts Unlimited Review

  Scribblenauts Unlimited is eindelijk in Nederland verkrijgbaar, zij het alleen op de PC. De Verenigde Staten maakten in november al kennis met de game en wij maar wachten. Intussen ligt de Wii U- en 3DS-versie nog steeds niet in de winkels, Joost mag weten waarom. Met zo’n voorgeschiedenis zijn de verwachtingen hoog gespannen voor deze Scribblenauts. Het is hoogtijd om ongelimiteerd te genieten.

  Scribblenauts Unlimited Nieuws

  Nieuwe Humble Bundle met Batman en F.E.A.R.

  De Humble Bundle is weer terug. Geen indie games ditmaal, maar een aantal games van uitgever Warner Bros. Games die voor elk aannemelijk bod over de toonbank gaat.

  Scribblenauts Unlimited komt op 6 december naar Europa

  Na al meer dan een jaar uit te zijn in Amerika verschijnt Scribblenauts Unlimited nu ook in Europa. De release staat gepland op 6 december voor de Wii U en 3DS.

  Scribblenauts Unlimited in december eindelijk naar Wii U en 3DS

  Het heeft even geduurd maar na veel wachten, uitstellen en nog meer wachten is er licht aan het einde van de tunnel voor Scribblenauts Unlimited. De puzzelgame zal in december dit jaar eindelijk verschijnen voor de Wii U en 3DS.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Kortingen, kortingen en nog eens kortingen. Dat kan maar één ding betekenen, er zijn weer nieuwe aanbiedingen in de Steam Summer Sale! Wij laten je de aanbiedingen voor vandaag weten, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding die door de community is gekozen.

  Steam Zomeruitverkoop van start gegaan

  Er doken al geruchten op dat de zomeruitverkoop van Steam op 11 juli zou beginnen en die blijken nu ook waar te zijn. De uitverkoop is officieel van start gegaan, en hier kun je de aanbiedingen van het moment lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.