Scribblenauts Showdown

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & Switch

  Genres: Party & puzzel

  Gemaakt door Warner Bros. Interactive Entertainment en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment

  7.5

  Scribblenauts Showdown Artikelen

  Top 5 beste Nintendo Switch Black Friday deals 2018 - Feest vol fysieke versies

  Dit zijn de beste Nintendo Switch Black Friday deals in 2018. Mamma mia wat zijn er veel kortingen op het moment, maar dat is ook te begrijpen. De dagen van scherpe prijzen zijn aangebroken en dat geldt ook voor vele fysieke Nintendo games.

  Scribblenauts Mega Pack Review - Geen geld!

  Spelen met woorden. Dat is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Scribblenauts Mega Pack is uit en een feest voor jong en oud. In deze Scribblenauts Mega Pack Review lees je alles over de verbeeldingskracht van Maxwell en Lilly.

  Top 10 Scribblenauts Showdown minigames

  Er zijn super veel leuke Scribblenauts Showdown minigames te spelen. Wij noemen de tien leukste mini games die te spelen zijn met je vrienden. Scribblenauts Showdown is verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

  Scribblenauts Showdown Review - Vreemde eend in de bijt

  Al rijdend op een Chinese draak met een tostiapparaat in ons hand werden we door een Samurai strijder achterna gezeten. Welkom bij Scribblenauts, de nieuwste party puzzel game in de franchise. In deze Scribblenauts Showdown review lees je of deze draak met genoeg overtuigend vuur heeft gespuwd om een goed cijfer af te dwingen.

  Scribblenauts Showdown Nieuws

  Cyber Monday 2018 deals overzicht - Hier vind je Black Friday korting

  Dit zijn de beste Cyber Monday 2018 deals. Black Friday was afgelopen vrijdag op 23 november en de eerst volgende maandag is het dus Cyber Monday. Dat betekent heel veel korting op heel veel producten en hier vind je het overzicht.

  Nedgame Black Friday Deals 2018 - Dikke korting op games

  De deuren van de gigantische winkels in de Verenigde Staten staat op het punt om platgelopen te worden, maar Black Friday is in Nederland al vol aan de gang. Zo heeft Nedgame ook flink gestrooid met kortingen op grote titels tijdens de Nedgame Black Friday deals.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Scribblenauts Showdown release is vandaag

  Het is tijd om te tekenen en puzzels op te lossen. Vandaag is namelijk de Scribblenauts Showdown release. De game is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

  Scribblenauts Showdown release aangekondigd door Warner Bros

  Warner Bros Interactive Entertainment heeft de Scribblenauts Showdown release aangekondigd. Dit is een nieuw spel dat voort bouwt op de party- en puzzelcreativiteit uit de spellenreeks.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.