ScreamRide

  Uitgebracht voor Xbox 360 & Xbox One

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Frontier Developments en uitgegeven door Microsoft Studios

  6.0

  ScreamRide Artikelen

  Top 5 beste Rollercoaster games - Maak je eigen Efteling

  De Efteling liet deze week meer zien van zijn nieuwe achtbaan, de Baron 1898. Dit deed ons al snel denken aan al die pretparken die ergens ver weg op onze computers staan opgeslagen. Want uiteindelijk maken we zelf toch de gaafste achtbanen? Dit zijn de beste Rollercoaster games waarmee jij kan bewijzen dat je een geweldige achtbaanbouwer bent.

  Screamride Review - Geen onvergetelijke rit

  Ruim tien jaar na Rollercoaster Tycoon 3 geven de makers bij Frontier Developments jou opnieuw de kans om die spectaculaire achtbaan te bouwen waar je al dagen mee in je hoofd rondloopt. En nee, niet in een nieuwe Rollercoaster Tycoon-game, maar met Screamride: een Xbox-titel waarbij je inzittenden zo hard mogelijk moet laten gillen met loopings, kurkentrekkers en meer ongein.

  Wallpaper Pick voor maart met Chappie en Battlefield Hardline

  Het is alweer bijna lente en dat kan maar een ding betekenen: het is maart! En met een nieuwe maand komt er ook een nieuwe Wallpaper Pick. We hebben het internet weer afgespeurd voor de mooiste plaatjes. Hopelijk zit er voor jouw bureaubladachtergrond ook wat bij!

  Top 10 leuke Xbox One games voor 2015

  Het lijkt erop dat 2015 weer een mooi jaar voor de gamer gaat worden, want ook voor de Xbox One komen er weer een aantal hele toffe games aan. XGN heeft ze gelukkig allemaal voor je op een rijtje gezet. Dit zijn 10 leuke Xbox One games voor 2015!

  Microsofts 5 beste trailers op Gamescom persconferentie

  Microsoft heeft tijdens haar jaarlijkse Gamesom-persconferentie een aantal nieuwe trailers getoond. Hoewel er een heleboel gave titels voorbij zijn gekomen, is de ene trailer net ietsje cooler dan de ander. Deze top 5 toont de vijf tofste trailers van Microsofts show.

  ScreamRide Nieuws

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Xbox Deals - Call of Duty Advanced Warfare, Alien Isolation en meer

  Trek je portemonnee maar open, want deze week zijn er weer een aantal aantrekkelijke Xbox Deals verschenen. Vooral interessant voor de first-person liefhebbers.

  ScreamRide demo vanavond uit op Xbox 360 en Xbox One

  Microsoft heeft een ScreamRide demo aangekondigd die vanavond al te downloaden zal zijn op Xbox 360 en Xbox One. De achtbaan simulator komt over twee weken uit.

  Nieuwe ScreamRide details onthuld in exclusief interview

  Wil je meer weten over ScreamRide? Dan ben je hier aan het goede adres! XGN had een exclusief interview met Erin Davis, producer bij Microsoft Studios. Hier volgen de details! Leuk feitje: ScreamRide is samengesteld in overleg met gamers en liefhebbers van het achtbaangenre. Hier volgen alle ScreamRide details!

  ScreamRide release aangekondigd

  Ontwikkelaar Frontier Developments heeft de releasedatum voor ScreamRide onthult. Het spel komt op 6 maart uit op de Xbox 360 en de Xbox One. Ook de prijs is bekendgemaakt: de achtbaansimulator kost 29.99 euro.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.