Scott Pilgrim vs. The World: The Game Artikelen

  Xbox Deals of the Week: Assassin's Creed en Castlevania

  Misschien heb jij Plants vs. Zombies: Garden Warfare gekocht en ben je daarom lid geworden van Xbox Live Gold, of wellicht ben jij al jaren Live Gold’er. Tot welke categorie je ook behoort, deze aanbiedingen zijn voor jou.

  Scott Pilgrim vs. The World: The Game Review

  In Scott Pilgrim vs. The World: The Game speel je, hoe kan het ook anders, als Scott Pilgrim. Met hem moet je in een 2D-wereld de zeven exen van hartenbreekster Ramona verslaan voordat je met haar op een date mag. Zal al het vechten de date waard zijn?

  Scott Pilgrim vs. The World: The Game Nieuws

  Scott Pilgrim vs. The World: The Game is terug!

  Scott Pilgrim heeft het weer eens aan de stok met de rest van de wereld, Scott Pilgrim vs. The World: The Game werd namelijk aangekondigd.

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  Diverse genres centraal in Xbox 360 Deal of the Week

  Speciaal voor Wouter, en natuurlijk ook de rest van de bezoekers, is hier de nieuwe Deal of the Week. Deze keer is onder andere Tony Hawk's PS HD in de aanbieding.

  Sony houdt 'Lost Treasures' PSN-uitverkoop

  Sony houdt momenteel uitverkoop op de PlayStation 3 en PS Vita onder de noemer 'Lost Treasures'. De details van de uitverkoop zijn inmiddels bekend.

  Patch multiplayer Scott Pilgrim vs. the World wederom verlaat

  De patch die een multiplayermodus toe zou voegen aan de game Scott Pilgrim vs. the World: The Game is wederom verlaat.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.