Salt and Sanctuary

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Ska Studios en uitgegeven door Ska Studios

  8.5

  Salt and Sanctuary Artikelen

  Beste Metroidvania games - De Sidescrollers van de bovenste plank

  De Metroidvania game Hollow Knight krijgt een fysieke versie van de game. Metroidvania is een subgenre van actie-adventure games. Deze titels combineren bekende gameplay-aspecten van games als Metroid en Castlevania en is meestal in 2D als sidescroller. Lees hier de tien beste Metroidvania games op het moment.

  Salt and Sanctuary Review - Sterven om een zak zout

  Je ziet het vaak. Games die uitkomen en overduidelijk elementen geleend hebben vanuit andere titels. In deze platformer van Ska Studios is dat niet anders. In deze Salt and Sanctuary review zien we een heleboel elementen geleend uit de Dark Souls franchise en een dosis Metroidvania gameplay. Dit alles is alleen te verteren met een enorme berg zout op zak.

  Top 10 beste PlayStation 4 games: de verborgen pareltjes

  Dat er een flink aantal goede games in de PlayStation Store alleen digitaal te vinden zijn is zeker. Naast deze vrij bekende toptitels die je vaak in de top 10 beste PlayStation 4 games ziet, zijn er natuurlijk ook veel verborgen pareltjes in de PlayStation Store te vinden. Dit zijn de top 10 verborgen pareltjes op de PlayStation 4.

  Salt and Sanctuary Nieuws

  Salt and Sacrifice release voor PS5 en PS4 gepland voor 2022

  Tijdens Summer Game Fest is de eerste trailer getoond van Salt and Sacrifice, van de makers van Salt and Sanctuary. De Salt and Sacrifice release staat gepland voor PS5 en PS4 voor 2022.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.