Saints Row: The Third Nieuws

  Saints Row 3 release voor Nintendo Switch aangekondigd

  Deep Silver heeft de Saints Row 3 release voor de Nintendo Switch aangekondigd. De ontwikkelaar heeft het nieuws bekendgemaakt via Twitter.

  Zes nieuwe spellen backwards compatible op Xbox One

  Zonder twijfel een van de grootste aankondigingen op E3 2015: de Xbox One wordt backwards compatible met de oude 360-games. Nu meer dan twee jaar later wordt de lijst van games die backwards compatible zijn steeds groter.

  Saints Row-studio onthult nieuwe game op PAX

  Volition, de studio achter Saints Row en Red Faction, zal op 29 augustus een nieuw project onthullen op gamebeurs PAX Prime in het Amerikaanse Seattle.

  Steam Zomeruitverkoop van start gegaan

  Er doken al geruchten op dat de zomeruitverkoop van Steam op 11 juli zou beginnen en die blijken nu ook waar te zijn. De uitverkoop is officieel van start gegaan, en hier kun je de aanbiedingen van het moment lezen.

  Zes bedrijven aasden op Saints Row-ontwikkelaar

  In januari is THQ officieel failliet verklaard wat resulteerde in een uitverkoop van al zijn ontwikkelaars. Ontwikkelaar Volition, bekend van Saints Row, kreeg hierbij veel aandacht. Zes bedrijven toonden interesse.

  Saints Row: The Third gespeeld door 5,5 miljoen mensen

  Gamestudio THQ maakte vanmorgen met trots bekend dat maar liefst 5,5 miljoen zich gewaagd hebben aan het spelen van Saints Row: The Third.

  Koers THQ na verschijnen Humble Bundle met 40% omhoog

  Hoewel ontwikkelaar THQ een lastige tijd achter de rug heeft, lijkt een echte crisis te zijn vermeden. Na het verschijnen van de Humble Bundle schoot de koers van het bedrijf flink de lucht in.

  Nieuwe Humble Bundle brengt ons THQ games

  Ja mensen het is weer tijd om op prijsjesjacht te gaan. Net nu we de Steam herfstuitverkoop achter de rug en de dure december maand in het vooruitzicht hebben, is het wederom tijd om goede games voor een prikkie in huis te halen.

  Saints Row: The Third - The Full Package verschijnt 16 november

  THQ kondigt aan dat Saints Row: The Third - The Full Package vanaf 16 november te koop zal zijn. De editie bevat extra bonusmateriaal ter waarde van vijftig euro.

  Saints Row The Third - The Full Package onthuld

  Na de lancering van Saints Row The Third vorig jaar november is er een hoop downloadbare content verschenen voor de game. Al die content wordt nu gebundeld met de originele game in Saints Row The Third - The Full Package. Dat heeft uitgever THQ vandaag bekendgemaakt.

  Saints Row: The Third content is nieuwe Deal of the Week

  Ondanks de drukte en gekte van de Gamescom, gaat het 'gewone' nieuws in de game-industrie gewoon door. Bij dezen hebben we de nieuwe Deal of the Week voor jullie, geldig voor de Xbox 360.

  THQ: 'Wij hebben een eigen Skyrim en Red Dead Redemption nodig'

  THQ geeft aan dat ondanks dat de verkopen van Saints Row: The Third redelijk hoog lagen, het geen topper was zoals Skyrim of Red Dead Redemption. De uitgever vindt dat het team achter Saints Row, ontwikkelaar Volition, wel meer in zijn mars heeft.

  Vanaf vandaag lekker aan de slag met geile Penthouse Pets voor Saints Row: The Third

  Deze hete dag nog een extra heet tintje geven? Dat kan nog. Vanaf nu is namelijk het Penthouse Pets Pack voor Saints Row: The Third verkrijgbaar. Jezelf opgeilen in het spel kan dus vanaf vandaag ook.

  Saints Row franchise wereldwijd meer dan 11 miljoen verkopen

  Uitgever THQ hecht veel waarde aan de Saints Row franchise. Dat blijkt geheel terecht te zijn, want van de serie zijn wereldwijd al elf miljoen exemplaren verkocht.

  Saints Row: The Third krijgt morgen vampiers met Bloodsucker DLC Pack

  Zombies waren er al in de originele game van Saints Row: The Third, maar vampiers kende Steelport nog niet. De nieuwste downloadbare content (DLC) genaamd 'Bloodsucker Pack' brengt daar binnenkort echter verandering in.

  Nieuwe DLC Saints Row: The Third verschijnt volgende week

  Uitgever THQ kondigt nieuwe downloadbare content aan voor Saints Row: The Third. Het zogeheten Gangstas in Space zal vanaf 21 februari verkrijgbaar zijn.

  Gratis Saints Row: The Third DLC voor ieder platform

  Volgende week zul je een gratis karakter kunnen downloaden voor het excentrieke spel Saints Row: The Third, ongeacht voor welk platform je de game hebt. Er zit echter wel verschil per platform in het verkrijgen van de downloadbare content.

  Nieuwe Saints Row: The Third DLC verschijnt volgende week

  THQ heeft vandaag middels een persbericht de nieuwe downloadbare content voor Saints Row: The Third onthuld. De DLC biedt sexy katten, vliegende panda's en nog veel meer.

  Nieuwe content voor PC-versie Saints Row: The Third nu beschikbaar

  Saints Row: The Third is pas net uit, maar er zullen ongetwijfeld al spelers zijn die de game hebben uitgespeeld. Geen nood, want vanaf vandaag is er nieuwe downloadbare content voor dit spel beschikbaar.

  Europese releasedatum voor Saints Row: The Third bekend

  We wisten al ongeveer wanneer Saints Row: The Third uit zou komen, maar een Europese releasedatum hadden we nog niet. Daar is nu verandering in gekomen.

  Sony maakt deal met THQ over Saints Row: The Third

  Sony en THQ hebben een deal gesloten voor exclusieve content van Saints Row: The Third. Deze content is en blijft exclusief voor de PlayStation 3.

  Releasedatum Saints Row: The Third bekend gemaakt

  Uitgever THQ heeft de releasedatum van de nieuwste Saints Row game bekendgemaakt. De game zal op 15 november in de winkels belanden.

  THQ kondigt Saints Row: Initiation Station aan

  We hebben hier niet te maken met een nieuwe Saints Row game, dit is een hulpmiddel die nog voor de release van Saints Row: The Third gaat verschijnen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.