Saints Row: The Third Artikelen

  Saints Row The Third Switch Review - Relschoppen met de Saints!

  Tijd is waar het allemaal om draait als we spreken over de Saints Row games. Vooral ook het derde deel dat uit 2011 stamt en werd gemaakt in een compleet andere tijd. In onze Saints Row The Third Switch review lees je of de game vandaag de dag nog steeds zo'n plezier is om te spelen.

  Game releases maart 2019 - The Division 2 en Devil May Cry 5

  Maart is de maand waarin de lente haar gezicht weer laat zien. De dagen worden langer en de zon schijnt weer volop. Een ideaal moment om je gordijnen dicht te gooien en aan de slag te gaan met de game releases van maart. Welke games je deze maand kan spelen, lees je in dit artikel.

  De 10 beste money games waarin je lachend rijk wordt

  Op 8 februari is het officieel lach en wordt rijk dag! Des te meer reden om eens wat games op een rijtje te zetten waarin geld verdienen erg van belang is. Of dat nou op criminele wijze of op legale wijze gebeurt, dit zijn de 10 beste money games waarin je lachend rijk wordt.

  Belangrijkste gamescom 2018 nieuws recap - Gameplay, trailers en meer

  Wij brengen jullie het belangrijkste gamescom 2018 nieuws dat rechtstreeks van de beursvloer komt. Hieronder vallen nieuwe details over games, trailers, releasedata en gameplay beelden. Alle hoogtepunten tot nu toe staan hieronder op een rij.

  Top 10 beste collectibles in games - Zoeken in alle hoeken

  In de nieuwste Wolfenstein zijn er flink wat verzamelbare voorwerpen verstopt. Maar ook andere games laten je innerlijke speurneus volledig los. Wij zetten de 10 beste collectibles in games voor je op een rijtje!

  Top 5 grootste playboys in games - Gladde praatjesmakers

  Met de dood van Hugh Hefner is er een einde gekomen voor de oudste playboy ooit. Ooit begonnen als snelle en jonge vent, schopte Hefner het uiteindelijk zover dat hij als oude man werd omringd door veel vrouwelijk schoon. Maar wie zijn de grootste playboys in games?

  Top 5 rare kapsels in games

  Games kennen erg veel rare kapsels. Vooral de Japanse games blinken hierin uit. De raarste kapsels zijn hier op een rijtje gezet, dit is de top 5 rare kapsels in games.

  Top 10 leukste co-op games voor 2 spelers

  We hadden al een mooie top 10 gemaakt van de leukste co-op voor vier spelers, maar er zijn natuurlijk ook zat games speciaal gemaakt voor twee spelers. Want laten we eerlijk zijn; met z’n tweeën is het toch een stuk intiemer.

  De 6 heetste hoeren in games

  Prostitutie is het oudste beroep ter wereld, en het zal je dan ook niet verbazen dat het meer dan vertegenwoordigd is in videogames. XGN deed al een special over naaktheid in videogames, en het is dan ook vanzelfsprekend dat we die opvolgen met een special over een beroep dat hand in hand gaat met naakt zijn.

  Sex sells: Naaktheid in vijf games

  Inderdaad, je leest het goed. Want volledige naaktheid in games komt inderdaad regelmatig voor, maar niet zo vaak dat je eigen speelbare personage helemaal in zijn adamskostuum rondloopt. Wij geven je dan ook vijf van deze (soms bizarre) games. ENJOY!

  De 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games

  Na de top 25 van de beste PlayStation 3 games, is hier nu de lijst met de 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games. Wellicht een iets moeilijkere opgave, maar desondanks toch te doen. Hieronder mijn 25-delige special van geflopte, mislukte en ronduit paupergames die de PS3 ons de afgelopen jaren gebracht heeft. Overigens: zoals de titel van dit artikel al aangeeft, gaat deze special over PS3-games die in mijn ogen tegenvielen. Dit betekent dus niet dat alle 25 genoemde games per definitie slechte games zijn.

  PlayStation Store Update - Need for Speed: Most Wanted en Black Ops Declassified

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  PlayStation Store Update - Saints Row en Sonic

  Het is woensdag 16 mei en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

  Saints Row: The Third Review

  Jarenlang was de Grand Theft Auto-serie heer en meester onder de sandbox-games. In 2006 kreeg de serie er een geduchte tegenstander bij. Volition en THQ kwamen namelijk met Saints Row, een sandbox-game die veel elementen met de GTA-serie gemeen heeft maar zichzelf een stuk minder serieus neemt.

  Saints Row: The Third Preview

  Het is eind dit jaar weer tijd voor over de top actie, het kan allemaal nog veel gekker dan jij denkt. Daarom is het tijd voor Saints Row: The Third. We zijn namelijk voor het eerst met die game aan de slag gegaan.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.