Saints Row: The Third Remastered

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Volition en uitgegeven door Koch Media

  7.5

  Saints Row: The Third Remastered Artikelen

  De 10 activiteiten die je in Saints Row The Third Remastered co-op moet doen!

  Saints Row The Third Remastered is in veel opzichten al een goede game, maar de game wordt nog een stuk beter als je hem in co-op speelt. Wij hebben de tien leukste co-op activiteiten voor je op een rijtje gezet zodat je niet lang hoeft te zoeken.

  Saints Row The Third Remastered Review - Klassieke fun in een nieuw jasje

  Na het origineel uit 2011 is het tijd om weer terug te keren naar Steelport in Saints Row The Third Remastered. Bij de game zit ook gelijk alle DLC die destijds is uitgekomen, dus aan content is er geen gebrek, maar is een grafische update voldoende om de game een succes te maken in 2020?

  Dit zijn de 5 beste aankomende game remasters van 2020

  Desondanks er weinig nieuwe titels uitkomen dit jaar krijgen we wel een nostalgiegenot. Er zijn dit jaar pittig wat remasters aangekondigd voor de nieuwe consoles en PC. Dit zijn de vijf beste aankomende remasters die in 2020 uit zullen komen.

  Saints Row: The Third Remastered Nieuws

  Check de highlights van de Saints Row The Third Remastered livestream!

  Het is zover: XGN is terug op Twitch met een gloednieuwe livestream. Gezien Saints Row The Third Remastered vrijdag 22 mei in de winkel ligt is het een goed moment om deze publiekslieveling even extra in de spotlight te zetten. Lees de details over onze gameplay livestream hier!

  Wallpaper Pick mei met The Elder Scrolls Online en Maneater!

  Er is alweer een quarantainemaand voorbij en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een nieuwe achtergrond. Mei voorspelt een rustige maand voor games met voornamelijk remasters en speciale edities, maar nostalgie heeft ook zijn waarde. Neem een kijkje en kies een nieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick mei!

  Saints Row The Third Remastered aangekondigd voor volgende maand

  Volition en Koch Media hebben aangekondigd dat Saints Row The Third Remastered dit jaar nog op de PlayStation 4, Xbox One en PC zal verschijnen. De game komt al op 22 mei 2020 uit. Lees snel verder om de eerste details van de remaster te ontdekken.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.