Saints Row IV: Re-Elected

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & Switch

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Deep Silver Volition en uitgegeven door Deep Silver

  8.5

  Saints Row IV: Re-Elected Artikelen

  Top 5 grootste playboys in games - Gladde praatjesmakers

  Met de dood van Hugh Hefner is er een einde gekomen voor de oudste playboy ooit. Ooit begonnen als snelle en jonge vent, schopte Hefner het uiteindelijk zover dat hij als oude man werd omringd door veel vrouwelijk schoon. Maar wie zijn de grootste playboys in games?

  Saints Row 4 Re-elected Review - Dildo's en andere gekke fratsen

  Denk aan paarse dildo's en andere gekke fratsen en je komt al gauw bij één game uit: Saints Row 4. Van deze geweldige game uit 2013 is nu een port uit, met een flitsend nieuw jasje én alle DLC. We presenteren u *trommelgeroffel* de Saints Row 4 Re-elected review.

  Saints Row IV: Re-Elected Nieuws

  Nieuwe Saints Row in ontwikkeling volgens THQ Nordic

  Er is een nieuwe Saints Row in ontwikkeling. Dat maakte uitgever THQ Nordic bekend in een financiële rapportage. Het zal gaan om een volwaardige nieuwe game in de serie. Verder zijn er meer details gegeven over andere projecten van de uitgever, zoals Dead Island 2.

  Saints Row film in de maak door regisseur Straight Outta Compton

  Er is een film gebaseerd op de game-serie Saints Row in ontwikkeling. De film wordt geregisseerd door F. Gary Gray. Gray regisseerde onder andere The Fate of the Furious, Straight Outta Compton en de binnenkort uitkomende Men In Black: International. Het script wordt door Greg Russo geschreven.

  Saints Row 4 geband in Australië - Deep Silver in deep shit

  Aanvankelijk was maffe open wereld game Saints Row 4 geband in Australië, maar uitgever Deep Silver zou de game aanpassen. Nu blijkt dat de ongecensureerde PS4 versie alsnog is uitgegeven, en moet deze worden teruggeroepen.

  Saints Row voor next-gen en DLC-uitbreiding komen week eerder

  Voor de verandering dit jaar hebben wij een aankondiging van games die niet uitgesteld zijn, maar eerder komen. Saints Row IV: Re-elected en Saints Row: Gat Out of Hell verschijnen allebei op 23 januari 2015, niet op 30 januari.

  Saints Row IV naar PlayStation 4 en Xbox One

  Begin 2015 zal Saints Row IV een standalone uitbreiding krijgen in de vorm van Saints Row IV: Gat Out of Hell. Maar het originele Saints Row IV krijgt ook een upgrade.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.