Saints Row IV

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Volition en uitgegeven door Deep Silver & Volition

  8.5

  Saints Row IV Artikelen

  Top 5 games met een kerst thema - Digitale feestdagen

  Kerst komt eraan en of je het winterse feest nu leuk vindt of niet, je kunt er niet meer omheen. Overal waar je kijkt verschijnen lampjes, ballen en bomen en de kerstsfeer heeft ook zijn weg gevonden naar de wereld van games. We hebben de vijf tofste games met een kerst thema voor jou op een rijtje gezet.

  Top 10 games om je heerlijk op af te reageren

  Je kent het wel. Het staat 2-2 in een potje FIFA, jij hebt achttien schoten en je tegenstander heeft er twee. En van overmaat tot ramp maakt je tegenstander in de laatste minuut de winnende. Dan is het tijd voor deze top 10 games om je heerlijk op af te reageren!

  Top 5 grootste playboys in games - Gladde praatjesmakers

  Met de dood van Hugh Hefner is er een einde gekomen voor de oudste playboy ooit. Ooit begonnen als snelle en jonge vent, schopte Hefner het uiteindelijk zover dat hij als oude man werd omringd door veel vrouwelijk schoon. Maar wie zijn de grootste playboys in games?

  Top 5 bizarre guns in videogames - De gekste guns op een rijtje!

  Ze noemen het ook wel proppenschieters, blaffers of jachtinstrumenten. Mannen en geweren gaan hand in hand (letterlijk), maar in combinatie met videogames overigens ook. En dit is vooral een veiligere variatie trouwens, maar zeker niet een minder leuke. Dit is de Top 5 van bizarre guns in videogames!

  Top 5 beste gangsta games naast Mafia

  Mafia 3 is nog maar net uit. Misschien is het je ding, misschien niet... Gelukkig bestaan er ook andere interessante gangsta games! Hier een mooi overzicht van de bekendste en grootste andere criminele franchises.

  Saints Row IV Nieuws

  Nieuwe Saints Row in ontwikkeling volgens THQ Nordic

  Er is een nieuwe Saints Row in ontwikkeling. Dat maakte uitgever THQ Nordic bekend in een financiële rapportage. Het zal gaan om een volwaardige nieuwe game in de serie. Verder zijn er meer details gegeven over andere projecten van de uitgever, zoals Dead Island 2.

  Saints Row film in de maak door regisseur Straight Outta Compton

  Er is een film gebaseerd op de game-serie Saints Row in ontwikkeling. De film wordt geregisseerd door F. Gary Gray. Gray regisseerde onder andere The Fate of the Furious, Straight Outta Compton en de binnenkort uitkomende Men In Black: International. Het script wordt door Greg Russo geschreven.

  Xbox Live Games With Gold April komt met Saints Row 4 en Deadspace

  De Xbox Live Games With Gold april editie komt met vier behoorlijke titels. De games zijn zoals altijd weer gratis te installeren op je PC. Je kunt aan de slag met onder andere Saints Row 4.

  Saints Row 4 en Civilization Beyond Earth gratis op Steam dit weekend

  Heb je altijd al willen genieten van Saints Row 4 en/of Civilization Beyond Earth op de PC? Dan heb je geluk, want dit weekend zijn op Steam deze twee games gratis te downloaden en te spelen!

  Steam Sale Tip van de Dag - Far Cry 3

  Het is inmiddels de vijfde dag van de Steam Exploration Sale! Maak je borst maar nat voor alweer een Steam Sale Tip van de Dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de schijnwerpers: Far Cry 3!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.