Saints Row: Gat Out of Hell

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Deep Silver Volition en uitgegeven door Deep Silver

  8.5

  Saints Row: Gat Out of Hell Artikelen

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  Gratis PS Plus games juli 2016 vanaf vandaag beschikbaar

  PlayStation gamers opgelet Je kan weer aan de slag met een collectie aan games, voor helemaal niks! De gratis PS Plus games juli 2016 zijn vanaf vandaag te downloaden en er zitten weer een aantal tijdverdrijvers tussen. Lees snel verder en hark die titels binnen!

  Uitslag - WIN Saints Row IV Wee-Ja Board prijsvraag

  We geven één van de meest bijzondere prijzen ooit weg, namelijk de mogelijkheid om met overleden personen te communiceren! Ongelofelijk, maar waar!

  Saints Row Gat Out of Hell Review - De duivel des duivels maken

  Saints Row is van alle markten thuis, dat is allang bewezen. Aliens, Cyberspace en hele bergen aan onzin is niet vreemd in deze franchise. Nu gaan we met de stand-alone uitbreiding Gat Out of Hell de hel in om daar de boel te ontregelen. Lees hoe en waarom in de Gat Out of Hell Review.

  5 leuke actie games voor 2015!

  Actiegames. Er is geen uitgebreider genre in de gamewereld dan deze, want immers elke game heeft wel wat actie. Of 'ie nou Assassin's Creed Unity of Tomb Raider heet: er is actie alom. Ook in 2015 zullen er weer tal van actie-games uitkomen, en wij hebben 5 leuke actie games voor 2015 op een rijtje gezet!

  Saints Row: Gat Out of Hell Nieuws

  Nieuwe Saints Row in ontwikkeling volgens THQ Nordic

  Er is een nieuwe Saints Row in ontwikkeling. Dat maakte uitgever THQ Nordic bekend in een financiële rapportage. Het zal gaan om een volwaardige nieuwe game in de serie. Verder zijn er meer details gegeven over andere projecten van de uitgever, zoals Dead Island 2.

  XGN Live Twitch Stream - Saints Row - Gat Out Of Hell

  De XGN Live Twitch Stream neemt ons mee naar Elbert op Deze Plek. Hij gaat vanavond schieten met Saints Row - Gat Out Of Hell. Durf jij met hem mee de actie in te gaan? Kablammer!

  Saints Row voor next-gen en DLC-uitbreiding komen week eerder

  Voor de verandering dit jaar hebben wij een aankondiging van games die niet uitgesteld zijn, maar eerder komen. Saints Row IV: Re-elected en Saints Row: Gat Out of Hell verschijnen allebei op 23 januari 2015, niet op 30 januari.

  Standalone uitbreiding Saints Row: Gat Out of Hell aangekondigd

  Uitgever Deep Silver kondigt een standalone uitbreiding op Saints Row IV aan. In Saints Row: Gat Out of Hell ga je het gevecht aan met de duivel om de ziel van de leider van de Saints te redden.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.