Sackboy A Big Adventure

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PlayStation 5

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Sumo Digital en uitgegeven door Sumo Digital

  8

  Sackboy A Big Adventure Artikelen

  Top 10 beste PS5 games - Parels op de PlayStation 5

  De PlayStation 5 is nu een aantal maanden op de markt, terwijl steeds meer PS5 games verschijnen. Nu de Sony console ook steeds meer woonkamers siert, is het tijd om de beste games voor de Playstation 5 uit te lichten. Daarom zetten we de beste PS5 games aller tijden op een rijtje.

  Top 10 beste co-op games voor PS5 en PS4 - Samen sta je sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS5 en PS4 co-op games!

  De beste PS5 multiplayer game volgens de redactie

  Met de PlayStation 5 een aantal maanden op de markt komen er steeds meer games uit die het spelen meer dan waard zijn. Zowel als het aankomt op single- als multiplayer titels is er genoeg om van te smullen. Wij leggen onze redactie de vraag voor: wat is de beste multiplayer game voor de PS5?

  De meest vrolijke PS5 games om de winterdepressie tegen te gaan

  Het heeft even geduurd, maar de winter is nu echt gearriveerd in Nederland. Dat komt bij velen helaas ook gepaard met een fikse winterdepressie. Wil je die tegen gaan, lees dan snel verder, want wij hebben de meest vrolijke PS5 games op een rij gezet die je goed kunnen opfleuren.

  Welke games speel jij nu op de PlayStation 5?

  Met de PlayStation 5 een aantal maanden op de markt en met de drukke releaseperiode waarmee 2020 afsloot in de achteruitkijkspiegel zijn we op de redactie nog wel even zoet met gamen. Er zijn onwijs veel games die op het moment aandacht vragen, ook op de XGN redactie. We zijn dan ook benieuwd naar welke games je op het moment speelt op de PlayStation 5. De redactie geeft alvast het goede voorbeeld.

  Sackboy A Big Adventure Nieuws

  Tip: Voordelige PS5 DualSense controller en Sackboy A Big Adventure bundel weer beschikbaar!

  Ben je één van de gelukkige mensen die een PS5 heeft weten te bemachtigen, dan is er goed nieuws voor je. Je kan je game collectie nu namelijk mooi aanvullen met de PS5 DualSense controller en Sackboy A Big Adventure bundel die weer beschikbaar is!

  Game Mania biedt veel korting op toffe gaming deals met o.a. PS5 games

  Als je nou nog een paar games zoekt om je mee te vermaken de komende paar weken, dan kan je nu goed terecht bij Game Mania. De Nederlandse gamewinkel biedt je namelijk veel korting met hun toffe gaming deals, je kan zelfs al een paar PS5 games vinden.

  Geen online multiplayer bij Sackboy A Big Adventure launch

  Sackboy A Big Adventure komt op 12 november in de schappen terecht voor de PlayStation 4 en PS5. De game krijgt alleen nog niet meteen een online multiplayer optie. De co-op van de game is namelijk vertraagd.

  Dit zijn de special editions van Sackboy A Big Adventure

  Sony heeft de verschillende speciale edities van Sackboy: A Big Adventure bekendgemaakt. Naast de standaardeditie van de game komt er een Digital Deluxe Edition en een special edition van de game. Beide versies hebben toffe extra's als de release van de game er straks is.

  PS5 launch line-up officieel bekendgemaakt

  Sony heeft niet alleen de releasedatum van de PS5 onthuld, maar ook de launch line-up uit de doeken gedaan. Deze PlayStation 5 games zijn bij release meteen beschikbaar. Daarbij zijn de games nu al te pre-orderen, al zijn de consoles inmiddels al helemaal uitverkocht!

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.